• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

25.09.2017

07:48

TEŠKO POVREĐENI TRAKTORISTA I MOTOCIKLISTA! Hitna pomoć imala pune ruke posla!

Beograd

TEŠKO POVREĐENI TRAKTORISTA I MOTOCIKLISTA! Hitna pomoć imala pune ruke posla!

Podeli vest

U dve saobraćajne nezgode, teško su povređeni motociklista i traktorista. Tokom noći bilo i nekoliko lakših povreda u saobraćajnim nezgodama

Oko 19:15 časova na Avalskom putu, nakon kontakta kombija i traktora, teško je povređen muškarac starosti oko 65 godina i prevezen na reanimaciju Urgentnog centra.

Vozač kombija, starosti oko 50 godina, žalio se na bol u grudima, zbog čega je prevezen u urgenti centar, ali mu nisu konstatovane povrede, rekla je portparolka Hitne pomoći Nada Macura. 

U 01:15 sati u Bulevaru Mihaila Pupina nadomak Palate Srbije došlo je do sudara automobila i motocikla, usled čega je vozač motocikla - muškarac starosti oko 34 godine - zadobio teške unutrašnje povrede, nakon čega je prevezen u reanimaciju urgentnog centra. 

Muškarac starosti oko 34 godine lakše je povređen u Kruševačkoj ulici, nešto pre 23 časa, nakon čega je prevezen u Urgentni centar. U ulici Blagoja Parovića lakše povrede zadobio je muškarac starosti oko 27 godina, a nezgoda se dogodila oko 23:23 časa. 

Pola sata pre ponoći lakše je povređen muškarac starosti oko 35 godina na spajanju ugrinovačkog i dobanovačkog puta, nakon čega je prevezen u KBC "Zemun". 

Muškarac starosti oko 60 godina zadobio je lakše telesne povrede u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila oko 00:45 sati, nakon čega je prevezen u Urgentni centar. 

Hitna pomoć imala je najviše poziva od srčanih bolesnika, koji su se žalili na bolove u grudima, i od osoba sa hipertenzijom. Zabeleženo je 106 intervencija, od kojih 24 na javnom mestu. Tokom jučerašnjeg dana zabeleženo je 103 intervencjie, od kojih 20 na javnom mestu, sa dve saobraćajne nezgode u kojima nije bilo teško povređenih.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set