• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/informer.rs

06.10.2017

18:29

DS JE KRIVA ZA MOJU UŽASNU SUDBINU: Samohrana majka izbačena iz stana, zahvalna Vučiću koji je zbrinuo nju i njenu porodicu!

Beograd

DS JE KRIVA ZA MOJU UŽASNU SUDBINU: Samohrana majka izbačena iz stana, zahvalna Vučiću koji je zbrinuo nju i njenu porodicu!

Podeli vest

Iako je opozicija pokušala da iskoristi slučaj iseljenja porodice Petrović iz stana u Njegoševoj ulici u Beogradu, protiv predsednika države Aleksandra Vučića, oglasila se iseljena žena i poručila da predstavnici DS nisu hteli da je prime na razgovor dok su vodili opštinu

Ovim činom po ko zna koji put opozicionim partijama koje su htele da iskoriste ovaj događaj da bi na najniži način iskritikovali vlast, predsednika Vučića i SNS pokazali su za razliku od njih da im je briga i o svakom pojedincu prioritet.

DS je juče i danas sve vreme pokušavala preko svojih medija da ovaj događaj predstavi kao jedan neljudski čin, ali usta im je zapušila Dobrila Petrović koja je baš njih lično, Kuzmanovića i Tatića označila kao glavne krivce zbog čega je iseljavaju. 

- U svoje ime i ime moje porodice koja je noćas iseljena od strame sudskih izvršitelja iz stana u Njegoševoj 65 zahvaljujem se predsedniku Aleksandru Vučiću i članovim SNS sa Vračara za pomoć koju je dobila moja porodica - navela Petrovićeva u otovorenom pismu.

printscreen

- Zahvaljujući pomoći koju su prikupili članovi SNS sa Vračara moja porodica će imati krov nad glavom narednih godinu dana - istakla je ona.

- Agonija moje porodice traje godinama jer protiv sebe imamo advokata koji može sve da završi na sudu. Godinama obilazimo pragove džavnih institucija i niko nam nije pomogao. Ne znam ni sama koliko sam puta tražila prijem kod bivšeg predsednika opštine Vračar Kuzmanovića koji nikada nije imao vremena da me primi. Opština je dok je on bio predsednik 2007. godine odbila da se umeša u spor i o tome je obavestila sud i tako nas je ostavila na milost i nemilost surovom advokatu koji može sve u sudu - navela je Petrovićeva.

 

 

 

Ona se zahvalila  svim ljudima koji su se sinoć okupili da spreče njeno iseljenje i dodala da tu nije bilo mesto ljudima iz DS Kuzmanoviću i Tatiću koji nisu hteli da je prime dok su vodili opštinu Vračar. 

- Kuzmanović i Tatić su krivi što je opština Vračar 2007. godine odbila da se umeša u moj spor i zato što sam danas ja, moja kćerka Snežana i njena deca na ulici. Hvala ljudima koji su za nekoliko sati prikupili pomoć i predsedniku Vučiću koji je to predložio - istakla je Petrovićava. 

Podsetimo sporan stan se, kako su pisali mediji, vodi na Dobrilu Petrović, a radi se o takozvanim "zaštićenim stanarima". Oni su stan dobili, pa otkupili, ali je sada u postupku restitucije vraćen starim vlasnicima.

Njima, navodno, nije bio ponuđen neki drugi stan zauzvrat, na nekoj drugoj lokaciji. Situaciju je pokušao da razreši i novi vlasnik stana koji je Petrovićima ponudio da se isele do nedelje, ali oni tvrde da "nisu imali gde da odu".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Jox

pre 6 godina

Pa je li je DS iselio iz stana? Nije. Ko je na vlasti u Beogradu? SNS.

Lela

pre 6 godina

Ljudi su dali dva stana opstini. opstina treba da im da stan....ajde vucko pomazi

ninoslav

pre 6 godina

Ali to ne smeta žutima da ono što su sami zakuvali pripišu SNS u i idu da protestvuju. Baš mi je drago što ih je žena ispljuvala.

ČITATELJKA

pre 6 godina

Njenu izjavu TV 02 (bivša TV B92) i portal B92 neće preneti! Toliko o objektivnom informisanju za koje i novinari TV02 i B92 tvrde da ne postoji u Srbiji i da u Srbiji ne postoje novinarska sloboda i slobodni mediji.

Marko

pre 6 godina

Da li moze da se zna ime tog humanog advokata cisto da ostane zauuvek napisano na internetu.

MIKI

pre 6 godina

JUCE SAM KOMENTARISAO POKUSAJ ZUTACA DA ISKORISTE NEVOLJU OVE PORODICE, BIO SAM U PRAVU KADA SAM REKAO DA OVA VLAST NEMA AMA BAS NIKAKVE VEZE SA TIM.PROPAO JE JOS JEDAN POKUSAJ NAZOVI ZUTIH DUSEBRIZNIKA ZA OVAJ NAPACENI NAROD KOJI SU BAS ONI DOVELI DO RUBA EGZISTENCIJE NJIHOVIM PLJACKAMA.

Izbori 2024

Vesti

Priština čini sve da protera Srbe: Petković sa Kvintom o političko-bezbednosnoj situaciji na Kosovu i Metohiji
Politika

Priština čini sve da protera Srbe: Petković sa Kvintom o političko-bezbednosnoj situaciji na Kosovu i Metohiji

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković sastao se danas sa ambasadorima i predstavnicima zemalja Kvinte u Beogradu - SAD, Velike Britanije, Francuske, Italije i Nemačke, kao i sa šefom Delegacije Evropske unije u Srbiji, koje je upoznao sa političko-bezbednosnom situacijom na KiM, sa posebnim osvrtom na poslednju rundu dijaloga u Briselu.

29.03.2024

15:23

TV

Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba! (VIDEO)
Live TV

Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba! (VIDEO)

Vladimir Putin ne želi da započne rat sa NATO - om! Moskva ne traži konfrontaciju sa američkim satelitima u istočnoj Evropi, izjavio je ruski predsednik Vladimir Putin. Više zapadnih zvaničnika pokušalo je da prikupi podršku za dodatnu pomoć Ukrajini tvrdeći da Moskva neće stati ako Kijev bude poražen na bojnom polju. Putin se osvrnuo na ove tvrdnje tokom posete vazduhoplovnoj bazi Toržok u Tverskoj oblasti i rekao da su besmislica! Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Vladan Dinić, novinar i Nenad Vuković, predsednik Udurženja lobista Srbije.

29.03.2024

13:07

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova! (VIDEO)
Live TV

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova! (VIDEO)

Ruski predsednik Vladimir Putin, nakon masakra u Moskvi, namerava da likvidira ukrajinskog lidera Volodimira Zelenskog, kao i šefove Službe bezbednosti Ukrajine (SBU) i vojnoobaveštajne službe (GUR) Vasilija Maljuka i Kirila Budanova, piše ruska "Pravda". Da li predsednik države može da bude legitimna meta? Na ovo pitanje u "Info jutru" odgovorili su Ljubinka Milinčić, glavna urednica Sputnjika i Željko Šain, dopisnik Politike iz Severne Makedonije.

29.03.2024

12:31

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

Iznajmljivali luksuzne automobile, pa ih prodavali: Pohapšena banda
Neverovatno

Iznajmljivali luksuzne automobile, pa ih prodavali: Pohapšena banda

U Posebnom odeljenju za suzbijanje korupcije Višeg tužilaštva u Beogradu saslušani su Slaven B. (34) i Marko M. (26) zbog sumnje da su u toku 2023. godine, kao odgovorna lica u firmi “Sirb kar” doo iz Aranđelovca po prethodno uspostavljenom poslovnom odnosu sa firmom “Dimnikar” i po ovlašćenju direktora “Dimnikara” iznajmljivali vozila od firme “Primero rent-a-kar” pa ih kasnije neovlašćeno prodavali za gotovinu, bez računa i bilo kakvog evidentiranja u poslovnim knjigama preduzeća.

29.03.2024

13:33

Pedofil osuđen na 12 godina, pa pobegao: Obljubio bokserku (13)
U bekstvu

Pedofil osuđen na 12 godina, pa pobegao: Obljubio bokserku (13)

Milenko Tomić (62) iz Bijeljine, bivši predsednik Bokserskog saveza Republike Srpske i generalni sekretar Bokserskog saveza BiH, optužen da je obljubio trinaestogodišnju devojčicu kojoj je bio trener, osuđen je na 12 godina zatvora, međutim, sumnja da je pobegao iz BiH.

29.03.2024

12:27

Sport

Planeta

Ipak smrtna kazna za teroriste iz Krokusa?!
Planeta

Ipak smrtna kazna za teroriste iz Krokusa?!

Nakon krvavog terorističkog napada na Krocus siti hol u Rusiji, ponovo je počela široka javna rasprava o vraćanju institucije smrtne kazne. Veliki broj Rusa na društvenim mrežama traži njegovu primenu na teroristima nakon sudske istrage.

29.03.2024

13:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set