• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

06.10.2017

19:12

POČELO GREJANJE U BEOGRADU: Večeras su topli radijatori u stanovima!

Beograd

POČELO GREJANJE U BEOGRADU: Večeras su topli radijatori u stanovima!

Podeli vest

U Beogradu večeras počinju tople funkcionalne probe, a već od ujutro grejanje bi trebalo da imaju sve beogradske zgrade, najavili su ministar rudarstva i energetike Aleksandar Antić i gradonačelnik Beograda Siniša Mali

Iako grejna sezona zvanično počinje 15.oktobra, prema Antićevim rečima, i pre toga će svaki dan kada temperature budu ispod 12 stepeni radijatori biti topli.

- Probe su u nekim gradovima počele danas, a negde počinju sutra. U Beogradu će po nalogu gradonačelnika početi veceras. Kad građani budu gledali utakmicu, u njihovim stanovina će biti toplo - poručio je Antić.

Ono što je najvažnije, istakao je ministar, jeste da su sve toplane u Srbiji spremne za zimu, izvršile su neophodne pripreme i imaju dovoljne zalihe energenata.

Antić je rekao da one elektrane koje ne koriste gas imaju dovoljno mazuta u svojim zalihama.

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali potvdio je Antićeve reči da je izdao nalog da toplotne probe počnu.

- Do jutra će 100 odsto beogradskih domaćinstava dobiti grejanje - istakao je gradonačelnik.

On je dodao da je u remonte toplovodne mreze uloženo tri milijarde dinara.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set