• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

13.10.2017

11:37

MALI O ĐILASU KAO POTENCIJALNOM KANDIDATU ZA GRADONAČELNIKA: On je već pokazao da mu je jedini interes NJEGOVO I BOGAĆENJE NJEGOVIH SARADNIKA!

Beograd

MALI O ĐILASU KAO POTENCIJALNOM KANDIDATU ZA GRADONAČELNIKA: On je već pokazao da mu je jedini interes NJEGOVO I BOGAĆENJE NJEGOVIH SARADNIKA!

Podeli vest

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali izjavio je da će stranački organi SNS-a doneti odluku o tome ko će biti kandidat vladajuće partije za novog gradonačelnika, kao i o tome da li će biti na listi kandidata za Skupštinu Grada Beograda

 

 

Mali je u intervjuu za Večernje novosti rekao da još uvek nije odlučeno da li će SNS na gradskim izborima nastupiti samostalno ili kao koalicija i dodao da je "najbitnije da svi u stranci rade kao tim".

On je istakao da je siguran da će ko god bude kandidat SNS za gradonačelnika biti posvećen gradu i građanima i da je to, kako je rekao, najvažnije.

Mali je naveo da je aktuelna vlast od Beograda napravila najveće gradilište u ovom delu Evrope.

- Zidaju se Beograd na vodi i nekoliko novih stambenih projekata. Doveli smo i Meitu, Ikeu, Hamilton... - podsetio je gradonačelnik Beograda. 

Komentarišući spekulacije o povratku Dragana Đilasa na političku scenu i njegovoj mogućoj kandidaturi na beogradskim izborima, Mali je rekao da je bivši gradonačelnik "za tolike godine vladavine uradio samo jednu fasadu, repliku Terazija, koju je vetar oduvao, a koja građane košta 600.000 evra".

- A mi smo ove godine obnovili 200 zgrada - naglasio je Mali i dodao da je Đilas već pokazao da mu je jedini interes njegovo i bogaćenje njegovih saradnika.

Na pitanje da li bi ponovo bio kandidat za gradonačelnika Beograda da nije bilo afere "Savamala", Mali je odgovorio da je Tužilaštvo izreklo svoj stav u vezi sa tim slučajem i da njega, kako je rekao, nema u tim izveštajima.

Govoreći o aferi "Savamala" gradonačelnik je dodao da je "iz nekog razloga podneo najvecći teret i da su ga, kako je naveo, razapinjali po medijima da bi minimizirali rezutate gradske vlasti.

- Osim ''Savamale'', tu je i lažna afera ''24 stana u Bugarskoj'', diploma... Ja se samo nadam da će u ovom slučaju pravda biti zadovoljena - rekao je Mali.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)
Partizan

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)

Košarkaši Partizana trijumfalno su krenuli u odbranu titule u ABA ligi, pošto su sinoć u Beogradskoj areni prilično glatko i ubedljivo savladali Igokeu sa 94:85 u prvom meču četvrtfinalne serije regionalnog takmičenja. Navijači crno-belih, osim zbog trijumfa, imaju razlog za zadovoljstvo i zbog uspona forme igrača koji je do pre nekoliko nedelja praktično bio zaboravljen i potpuno otpisan, a reč je o Amerikancu sa pasošem Hrvatske, Džejlinu Smitu (29)!

18.04.2024

10:28

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set