• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

14.10.2017

09:52

(VIDEO) VESIĆ NA TV PINK: Ovo je DOKAZ da je Dragan Đilas KRIV ZA NESTANAK 500 MILIONA DINARA iz bilansa grada!

Beograd

(VIDEO) VESIĆ NA TV PINK: Ovo je DOKAZ da je Dragan Đilas KRIV ZA NESTANAK 500 MILIONA DINARA iz bilansa grada!

Podeli vest

Gradski menadžer Goran Vesić jutros je, gostujući u Jutarnjem programu TV Pink, potvrdio da su podaci Saveta za borbu korupcije da je 2015. godine iz bilansa grada Beograda nestalo 500 miliona netačni, a svoje tvrdnje potkrepio je rešenjima iz 2013. godine na kojima se jasno vidi potpis tadašnjeg gradonačelnika Dragana Đilasa!


- Đilas je kriv što je taj novac nestao iz bilansa. Ja ne kažem da je uradio bilo šta protivzakonito, pretpostavljam da je i Savet za borbu protiv korupcije imao dobru nameru, ali mi za to nismo odgovorni - rekao je Vesić gostujući u Jutarnjem program TV Pink.

 - Savet za borbu protiv korupcije objavio je jedan čudan izveštaj, u kojem je navedeno da je iz bilansa nestalo oko 500 miliona dinara potraživanja za neke dve firme u 2015. godini. To, naravno, nije tačno. Taj novac je nestao iz potraživanja rešenjem bivšeg gradonačelnika Dragana Đilasa - rekao je Vesić. 

- Mi profesionalno radimo i to nema nikakve veze nema sa današnjom vlašću. Reč je o firmama Solo ivest i Piva invest. A ti ugovori datiraju iz 2009, raskinuti su i nestali su iz bilansa - dodao je gradski menadžer. 

POGLEDAJTE "SPORNA" REŠENJA SA POTPISOM DRAGANA ĐILASA:

printscreen
printscreen
printscreen
Osvrnuvši se na polemiku sa novinarkom Televizije N1 koja mu je na konferenciji za medije postavila pitanje o spornom izveštaju, Vesić je ocenio da način na koji izveštava ta televizija nema veze sa novinarstvom, već je deo političke kampanje. 

- Razgovarao sam o tome sa Aleksandrom Vučićem, koji mi je rekao da mirnije treba da odgovorim na takve provokacije. Naime, kada sam u odgovor na pitanje naveo da je dokument iz perioda kada je grad vodio Đilas, novinarka mi je rekla da "ostavim Dragana Đilasa na miru" - objasnio je Vesić i dodao  kako smatra da je vrlo neprofesionalno da novinarka na taj način brani bilo koga, pa i Dragana Đilasa, i optužuje sadašnju vlast za nešto što nije uradila. 

  - Privatna televizija ima pravo čak i da ima politički stav. Ali treba da bude jasno da je to ta politika napada na SNS, na toj televiziji gosti se rangiraju prema tome ko više mrzi Aleksandra Vučića, a sve u funkciji kampanje jedne stranke ili ličnosti, u ovom slučaju Dragana Đilasa - naveo je Vesić.

Gradski menadžer je podsetio i da je N1 jedina televizija koja nije izveštavala o objektima koji je bespravno hteo da gradi ujak Aleksandra Šapića. 

S druge strane, gradski menadžer je istakao i rezultate akutuelne gradske uprave.

- Prihodi grada Beograda rastu, 200 miliona evra je veći budžet, prihodi od građevinskog zemljišta su na nivou planiranih... - napomenuo je Vesić. 

POGLEDAJTE GOSTOVANJE GORANA VESIĆA NA TV PINK




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set