• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

01.11.2017

16:30

GORAN VESIĆ: Ulaz u pešačku zonu rešićemo potapajućim stubićima!

Beograd

GORAN VESIĆ: Ulaz u pešačku zonu rešićemo potapajućim stubićima!

Podeli vest

Gradski menadžer Goran Vesić je izjavio da će problem ulaza u pešačku zonu u centru grada biti rešen postavljem potapajućih stubića

Postavljanje potapajućih stubića će omogućiti da dostavna vozila, vozila hitne pomoći i vatrogasna vozila mogu da uđu u pešačku zonu, rekao je Vesić odgovarajući na pitanja novinara u Beogradu.

To je praksa svuda u svetu, naveo je on i dodao da će potapajući stubići biti postavljeni i na Trgu Nikole Pašića i u novoj pešačkoj zoni u Zemunu.

Podsetivši na događaj od pre nekoliko dana kada je muškarac kolima uleteo u pešačku zonu u Knez Mihailovoj ulici, on je rekao da će postavljenjem potapajućih stubića biti povećana i bezbednost pešačke zone.

VESIĆ: Šabić se ugledao na Jankovića koji je na isti način ZLOUPOTREBLJAVAO FUNKCIJU!

GORAN VESIĆ: Nema uslova za senior kartice, BESPLATNE SU!

VESIĆ uhvatio Jeremića u laži oko Skadarlije!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set