• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic.rs/informer.rs

09.11.2017

13:54

EVO ŠTA ĆE RADITI, A ŠTA ĆE BITI ZATVORENO u Beogradu u subotu na državni praznik!

Beograd

EVO ŠTA ĆE RADITI, A ŠTA ĆE BITI ZATVORENO u Beogradu u subotu na državni praznik!

Podeli vest

Tokom državnog praznika, Dana primirja u Prvom svetskom ratu, u subotu 11. novembra Beograđani će slobodno moći da šopinguju jer će svi marketi, prodavnice i tržni centri raditi, ali će račune morati da plate sutra ili da čekaju sledeću nedelju. Takođe autobusi će se čekati nešto duže, a taksi će biti skuplji.
Tanjug

Pošte

Tokom državnog praznika u Beogradu će biti dežurne pošte u Takovskoj 2 (non-stop), u Savskoj 2 (od 8 do 15 časova), na Šumadijskom trgu 2a (od 8 do 15 časova), u Ulici pilota Mihajla Petrovića 8-12 (od 8 do 15 časova), u „Univereksportu” u Nehruovoj 68b (od 8 do 20 časova), u TC „Novi Merkator” (od 8 do 19 časova), u TC „Stadion” (od 8 do 19 časova), u TC „Big fešn” (od 9 do 19 časova) i u Glavnoj 8 u Zemunu (od 8 do 15 časova).

Tanjug

Sve ostale poštanske ekspoziture u prestonici će u subotu biti zatvorene.

Banke

Ekspoziture skoro svih banaka neće raditi u subotu, 11. novembra, osim onih u tržnim centrima koje će raditi uobičajeno od 10 do 22 časa.

Gradski prevoz

Vozila gradskog prevoza će u subotu 11. novembra saobraćati po nedeljnom redu vožnje, dakle ići će znatno ređe. Na drugoj strani, beogradski taksisti će naplaćivati drugu, višu tarifu.

Tanjug

Supermarketi

Svi supermarketi će u subotu raditi normalno radno vreme, kao i zelene pijace i tržni centri.

Parking

"Parking servis" ove subote, kao i uvek tokom praznika, neće naplaćivati svoje usluge, odnosno parking će biti besplatan u zoniranim delovima, dok će garaže raditi normalnim radnim vremenom.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set