• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

26.11.2017

08:35

UDESI, TUČE, PIJANSTVA... Pune ruke za Hitnu pomoć u Beogradu!

Beograd

UDESI, TUČE, PIJANSTVA... Pune ruke za Hitnu pomoć u Beogradu!

Podeli vest

Na beogradskim ulicama protekle noći lakše je povređeno pet osoba u tri saobraćajne nezgode, rečeno je jutros u Hitnoj pomoći

Portparolka te službe Nada Macura rekla je agenciji Beta da su muškarac (37) i žena (24) zadobili lakše povrede u saobraćajnoj nezgodi jutros oko 2.30 u Prizrenskoj ulici na ulazu u Terazijski tunel i zbrinuti su u Urgentnom centru.

Trogodišnje dete lakše je povređeno u saobraćajanoj nezgodi na Pančevačkom mostu oko 22.45 zbog čega je posle ukazane pomoći prevezeno u Urgentni centar, dok su oko 19.30 u nezgodi lakše povređena dva muškarca na Ledinama kod okretnice autobusa 71.

- Bilo je dosta alkoholisanih ljudi i nekoliko tuča - kazala je Nada Macura.

Ekipa Hitne pomoći tokom noći intervenisala je 106 puta od čega su 22 intervencije bile na javnom mestu, a pomoć lekara najviše su tražili astmatičari, hipertoničari, kao i srčani bolesnici.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set