• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

28.11.2017

07:35

TRI SAOBRAĆAJKE I MNOGO INTERVENCIJA! Pune ruke posla za Hitnu pomoć u Beogradu!

Beograd

TRI SAOBRAĆAJKE I MNOGO INTERVENCIJA! Pune ruke posla za Hitnu pomoć u Beogradu!

Podeli vest

U Beogradu su se u noći između nedelje i ponedeljka desile tri saobraćajne nezgode u kojima nema teže povređenih, mada je broj intervencija bio povećan, kazala je jutros portparolka Hitne pomoći Nada Macura

Macura je agenciji Beta kazala da su mostovi dosta klizavi i da su se dve saobraćajne nezgode desile na Brankovom mostu i mostu na Adi zbog proklizavanja.

Ekipa vatrogasaca imala ja saobraćajnu nezgodu na Brankovom mostu, u smeru ka Novom Beogradu, jutros oko 5.20. U nezgodi su lakše povrede zadobila dvojica vatrogasaca i oni su prevezeni u Urgentni centar.

Na mostu na Adi oko 3.10 desila se saobraćajna nesreća u kojoj su lakše povrede zadobile tri osobe i one su prevezene u Urgentni centar.

Oko 20.40 desila se nezgoda u uglu Geteove i Prvomajske ulice i tom prilikom lakše su povredjene dve osobe i one su prevezene u Kliničko-bolnički centar Zemun.

Macura je kazala da je ekipa Hitne pomoći imala povećan broj intervencija, ukupno 134, od kojih je 15 intervencija bilo na javnom mestu.

Pomoć lekara su od hroničnih bolesnika najviše tražili astmatičari i srčani bolesnici.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set