• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

11.12.2017

16:27

(FOTO) VESIĆ: Produžena linija gradskog prevoza 522 u Železniku

Beograd

(FOTO) VESIĆ: Produžena linija gradskog prevoza 522 u Železniku

Podeli vest

Gradski menadžer Goran Vesić obišao je danas čukaričko naselje Železnik gde je, kako je rekao, na zahtev građana produžena linija gradskog prevoza 522

Tanjug
Podsetivši da je asfaltirana ulica Petra Drapšina on je rekao da je danas, prvi put, produžena linija 522 prošla tom ulicom.

“U Avalskoj ulici započeto je asfaltiranje trotoara koje će biti uređeno sve do spoja sa ulicom Petra Drapšina. Iz godine u godinu rešavamo jedan po jedan problem građana kako bismo na kraju uspeli da uradimo ono što je dobro za njih”, rekao je Vesić.

Tanjug
On je dodao da je Grad Beograd ove godine, preko preduzeća JKP “Beograd-put”, u ulice na opštini Čukarica uložio 97 miliona dinara, dok je u poslednje tri i po godine taj iznos za Čukaricu veći od 470 miliona dinara.

“Time smo pokazali da želimo ravnomeran razvoj svih delova Beograda. Stanovnici ovog dela grada imaju i druge probleme, poput kanalizacije, ali ukoliko nastavimo zajednički rad sa opštinom, problema će biti još manje”, istakao je Vesić.

Tanjug
Vrednost radova na asfaltiranju trotoara u centru Železnika iznosi četiri miliona dinara, rekao je on i obrazložio da će nakon što bude završeno prvih 400 metara, uslediti druga faza u kojoj će biti asfaltirano još kilometar ka spajanju sa ulicom Petra Drapšina.

“Preko Direkcije za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda uložili smo u poslednje četiri godine ukupno 1,25 milijardi dinara u prigradska naselja, što znači da je za te delove grada u proseku izdvajano više od 300 miliona dinara”, naglasio je Vesić.

Predsednik opštine Čukarica Srđan Kolarić je izrazio zadovoljstvo zbog produžetka linije 522 jer to puno znači građanima.

“Cilj nam je da sve delove naše opštine unapredimo u pogledu kvaliteta života i da svaki građanin naše opštine ima približno isti kvalitet života”, dodao je on.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set