• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

18.12.2017

07:47

TRI NEZGODE U BEOGRADU, petoro povređenih!

Beograd

TRI NEZGODE U BEOGRADU, petoro povređenih!

Podeli vest

U tri saobraćajne nezgode koje su se dogodile u Beogradu lakše je povredjeno pet osoba, medju kojima i jedna devojčica, rečeno je jutros u Hitnoj pomoći.

- U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila na uglu ulica Bulevar Nikole Tesle i Trešnjinog cveta lakše je povređena devojčica (14). Ona je prevezena u Urgentni centar - kazala je portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Ona je kazala i da su posle saobraćajne nezgode koja se dogodila u 21.06 na Tošinom bunaru dve osobe zbrinute na licu mesta.

Macura je kazala i da su jutros u udesu koji se dogodio u 5.42 na Smederevskom putu povredjena dva mladja muškarca.

- Hitna pomoć intervenisala je 118 puta, od toga je 14 intervencija bilo na javnom mestu -
navela je ona.

Macura je rekla da su se od hroničnih bolesnika najviše javljali pacijenti sa hipertenzijom, srčani bolesnici i astmatičari.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set