• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: beta/informer

21.12.2017

19:02

SPREMITE SE NA VREME! Ovo je radno vreme prodavnica i pumpi u Beogradu za Novu Godinu i Božić

Beograd

SPREMITE SE NA VREME! Ovo je radno vreme prodavnica i pumpi u Beogradu za Novu Godinu i Božić

Podeli vest

Gradski Sekretarijat Beograda za privredu saopštio je da u nedelju, 31. decembra, dežurne prodavnice pretežno prehrambene robe moraju da rade najmanje od 9 do 12 sati

U ponedeljak, 1. januara, dežurne prodavnice mogu biti zatvorene, a u utorak, 2. januara, moraju da rade najmanje od 9 do 12 sati.

U subotu, 6. januara, na Badnji dan, prodavnice pretežno prehrambene robe moraju da rade najmanje od 9 do 18 sati, a na Božić, 7. januara, dežurne prodavnice mogu biti zatvorene.

DEDA MRAZ NA AVALI! Zabava za mališane u nedelju na krovu Beograda!

U dane praznika - 1, 2. i 7. januara, nespecijalizovane prodavnice trgovine na malo pretežno neprehrambene robe i posebni trgovinski objekti mogu biti zatvoreni.

Shutterstock


Benzinske stanice na državnim putevima I i II reda i opštinskim putevima na teritoriji Beograda radće od 00 do 24 sata, a ostale najmanje od 6 do 20 sati.

SVAKI POPUST DOBRO DOĐE! Siniša Mali: Penzioneri zadovoljni senior karticama!

Dežurne prodavnice koje će raditi u vreme praznika, dužne su da raspored, početak i završetak radnog vremena istaknu na vidnom mestu najmanje tri dana pre praznika.

Printscreen You Tube


Svi trgovinski i zanatski objekti u dane praznika mogu biti otvoreni i raditi i duže od radnog vremena.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set