• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/mediji

28.12.2017

15:52

VRHUNSKI PROVOD NA ULICAMA I TRGOVIMA: U Novu godinu s Borom Čorbom i Acom Lukasom!

Beograd

VRHUNSKI PROVOD NA ULICAMA I TRGOVIMA: U Novu godinu s Borom Čorbom i Acom Lukasom!

Podeli vest

Za doček Nove godine na ulicama i trgovima Beograda garantovan je vrhunski provod! Zagrevanje za doček počeće 29. decembra koncertom "Ortodoks keltsa", 30. decembra ispred Doma narodne skupštine Beograđane i brojne turiste zabavljaće "Zana", "Van Gog" i Željko Samardžić, a 31. decembra na istom mestu spektakl - grupa "Balkanika", a stara se ispraća i Nova 2018. dočekuje uz Boru Čorbu i Acu Lukasa

Očekuje se da će tokom praznika Beograd posetiti oko 130.000 turista. Gradonačelnik Siniša Mali rekao je da grad planira da tokom novogodišnjih praznika od turizma zaradi čak 24 miliona evra. 

- Glavni program predviđen je za 29, 30. i 31. decembar, pa će se tako 29. decembra u 20 časova na Savskoj promenadi održati koncerti "Ortodoks keltsa" i grupe "Ničim izazvan". Ispred Doma Narodne skupštine 30. decembra prvi veliki koncert imaće "Zana", "Van Gog" i Željko Samardžić, bina se već postavlja i program će početi u 20 časova. 

Naravno, 31. decembra, na dan dočeka Nove godine na sceni će biti "Balkanika", "Riblja čorba" i Aca Lukas, tako da su obezbeđeni programi koji će zadovoljiti sve ukuse Beograđana, ali i gostiju našeg grada - rekao je zamenik gradonačelnika Andreja Mladenović.

On je podsetio na "Ulicu otvorenog srca", koja se već tradicionalno održava 1. januara sa različitim sadržajima, gde dolazi veliki broj roditelja sa decom. 

- U januaru se program nastavlja proslavom Badnjeg dana, Božića, pravoslavne Nove godine i raznim drugim praznicima koje imamo tokom prvog meseca u godini. Prvi put će biti organizovan poseban program namenjen deci "Božićno seoce" na platou ispred Hrama Svetog Save. Biće i puno predstava, koncerata, dečjih horova i drugih programa, a manifestacija će trajati od 4. do 28. januara - najavio je zamenik gradonačelnika.

Mladenović je za TV Hepi dodao da se kao rezultat svih tih programa i sadržaja očekuje velika poseta, jer se Beograd, poput drugih metropola, trudi da privuče što veći broj turista. On je apelovao na sve sugrađane da se uzdrže od preterane upotrebe alkohola, vatrometa i pirotehnike, kako bi svima Nova godina prošla u lepom raspoloženju i bez problema.

Tanjug

JKP "Parking servis" obaveštava korisnike svojih usluga da neće kontrolisati i naplaćivati parkiranje u zoniranim delovima Beograda tokom novogodišnjih i božićnih praznika 1, 2. i 7. januara 2018. godine, kada će biti zatvoreni i šalteri za rad sa strankama u ulicama Takovskoj 31, Mileševskoj 51 i Kraljice Marije 7. Sve javne garaže, posebna i SMS parkirališta biće neprekidno otvoreni tokom praznika i radiće po uobičajenom sistemu naplate, kao i Služba za prenos vozila. Od srede, 3. januara, i od ponedeljka, 8. januara, naplata i kontrola parkiranja u zoniranim delovima grada, kao i svi šalteri radiće po uobičajenom radnom vremenu.

Za praznike bez naplate parkiranja

JKP "Parking servis" obaveštava korisnike svojih usluga da neće kontrolisati i naplaćivati parkiranje u zoniranim delovima Beograda tokom novogodišnjih i božićnih praznika 1, 2. i 7. januara 2018. godine, kada će biti zatvoreni i šalteri za rad sa strankama u ulicama Takovskoj 31, Mileševskoj 51 i Kraljice Marije 7.
Sve javne garaže, posebna i SMS parkirališta biće neprekidno otvoreni tokom praznika i radiće po uobičajenom sistemu naplate, kao i Služba za prenos vozila. Od srede, 3. januara, i od ponedeljka, 8. januara, naplata i kontrola parkiranja u zoniranim delovima grada, kao i svi šalteri radiće po uobičajenom radnom vremenu.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set