• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: novosti.rs/informer.rs

29.12.2017

19:44

VAŽNA INFORMACIJA ZA BEOGRAĐANE: Ovako će funkcionisati saobraćaj tokom novogodišnjih praznika!

Beograd

VAŽNA INFORMACIJA ZA BEOGRAĐANE: Ovako će funkcionisati saobraćaj tokom novogodišnjih praznika!

Podeli vest

Prednovogodišnja žurka i doček ispred Skupštine menjaju linije javnog gradskog prevoza. Ukidaju se trole 40 i 41 i linija EKO 1. Noćne linije počinju da rade od 22 sata

Zbog dočeka Nove godine na platou ispred Doma Narodne skupštine Republike Srbije, ali i koncerta uoči najluđe noći, biće izmenjene linije javnog prevoza. Tako će sutra od 19.00 do dva sata posle ponoći, i u nedelju od 17.00 do 4.00 linije saobraćati na sledeći način:

AUTOBUSI

Privremeno se ukida autobuska linija EKO 1.

Linija 23 će saobraćati izmenjenom trasom, od raskrsnice sa Takovskom do Sajma voziće Beogradskom, Trgom Slavija, Nemanjinom, kroz Kneza Miloša i Bulevarom vojvode Mišića.

PRAZNIČNO RADNO VREME TRGOVINA I RESTORANA: Dovoljno vremena da se dopune zalihe hrane, pića, lekova...

Izmene će pretrpeti i linija 24, koja će ići Trgom republike, Ulicom braće Jugović, Bulevarom despota Stefana, ulicama Džordža Vašingtona, 27. marta, Beogradskom i Njegoševom.

Beta

Autobusi na linijama 26 i 26 N, 27, E8, 202 N i 301 n će voziti trasom 24, a onda će nastaviti ulicama Kraljice Marije, Ruzveltovom, Bulevarom kralja Aleksandra i dalje redovnom trasom.

Linije 37, 44, 37 N, 56 n i 511 N ići će sa Trga republike Makedonskom, Braće Jugovića, Bulevarom despota Stefana, Džordža Vašingtona, 27. marta, Beogradskom, preko Slavije, pa Nemanjinom i Ulicom kneza Miloša.

VRHUNSKI PROVOD NA ULICAMA I TRGOVIMA: U Novu godinu s Borom Čorbom i Acom Lukasom!

Autobusi na liniji 58 saobraćaće Bulevarom despota Stefana, Cvijićevom, Takovskom, 27. marta, Beogradskom, Slavijom i Nemanjinom.

Vozila na liniji 74 ići će Slavijom, Beogradskom i Bulevarom kralja Aleksandra.

NOVI BEOGRAD I BORČA MANIFESTACIJA "Novi Beograd - grad otvorenog srca" zatvoriće za saobraćaj Bulevar Zorana Đinđića na delu između ulice Omladinskih brigada do Bulevara umetnosti, od 6 ujutru do 17 časova. Zato će neznatno biti izmenjene linije 17, 68, 70 i 74. "Ulica otvorenog srca" zatvoriće za saobraćaj 1. januara od 8 do 16 sati Ulicu Valjevskog odreda i Bele Bartoka u Borči, a biće izmenjene trase linija 85, 95, 96 i 105 L.

TROLEJBUSI

Public

SA Banjice umesto trolejbusa sa linija 40 i 41 saobraćaće autobusi i to do Admirala Geprata, sa oznakom 41 A. Voziće trasom: Kneza Miloša - Bulevar kneza Aleksandra Karađorđevića - Crnotravska - Neznanog junaka - Paunova - Banjica 2.

NOĆNE LINIJE

Redovne noćne linije počeće da rade u 22 sata. U najluđoj noći će i vozila privatnih prevoznika izaći umesto u ponoć, dva sata ranije, a posle ponoći voziće po redovnoj turaži. Tako će vozila sa linije 26 N saobraćati kao vozila sa dnevne linije 26, a vozila sa linije 37 N, 56 N i 511 N sići će trasom dnevnih linija 37 i 44. Polazno stajalište je u Makedonskoj, zajedno sa noćnim linijama 68 N, 301 N i 603 N. Vozila sa linija 202 N i 301 N saobraćaće kao i vozila sa dnevne linije 27.

ULICA OTVORENOG SRCA

Promo

Prvog dana u godini, manifestacija "Ulica otvorenog srca" izmeniće linije prevoza koje voze Svetogorskom i Makedonskom, od šest do 20 časova. Trolejbuske linije 28, 40 i 41 biće ukinute. Uvodi se autobuska linija 40 A koja će voziti trasom: Zvezdara - Čingrijina - Dimitrija Tucovića - Cvijićeva - Jaše Prodanovića - Takovska - Kneza Miloša - Bulevar vojvode Putnika - Bulevar kneza Aleksandra Karađorđevića - Neznanog junaka - Crnotravska - Paunova - Banjica 2. Vozila sa linija 65 i 77 će u oba smera saobraćati Dečanskom, Braće Jugovića, Bulevarom despota Stefana, Džordža Vašingtona i 27. marta.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set