• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

10.01.2018

12:13

ORLIĆ: Božović prikuplja jeftine političke poene

Beograd

ORLIĆ: Božović prikuplja jeftine političke poene

Podeli vest

Odbornik Srpske napredne stranke u Skupštini Beograda Vladimir Orlić odbacio je danas kritike šefa odbornika Demokratske stranke Balše Božovića u vezi najavljene izmene statuta grada Beograda, ocenjujući da DS time želi da prikupi jeftine političke poene

Orlić je novinarima u Skupštini grada rekao da su Božovićevi stavovi "besmislice" koje su "motivisane željom da bude prisutan u javnosti".

Orlić je ocenio i da je Božovićeva izjava verovatno motivisana i rezultatima istraživanja javnog mnjenja po kojima DS ima tri odsto poverenja gradjanja uoči predstojećih beogradskih izbora.

- Ko će pobediti na izborima ne odlučuje Božović ni sa Maldiva, ni iz Beograda. To će odlučiti građani - kazao je Orlić.

On je kazao da SNS izmenom statuta i vraćanjem većih ingerencija opštinama želi da omogući da se još bolje i više radi u interesu građana.

- Time će biti ispravljene greške iz decentralizacije grada koju je uveo DS dok je bio na vlasti - kazao je Orlić.

Odbornik SNS-a je odbacio kritike u vezi odluke Vlade Srbije da gradskoj samoupravi Beograda dozvoli da zaposli 3.500 ljudi koji su kako je naveo, prethodno dugi niz godina radili po osnovu ugovora o radu.

- To je urađjeno kako bi se tim ljudima obezbedila sigurnost, a ne zbog predstojećih beogradskih izbora, kao što je ranije danas kazao šef odborničke grupe Demokratske grupe Balša Božović - kazao je Orlić.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set