• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

12.01.2018

11:34

ŠINAMA OD NOVOG BEOGRADA DO BANOVOG BRDA ZA 10 MINUTA! Sve će se znati za 10 dana!

Beograd

ŠINAMA OD NOVOG BEOGRADA DO BANOVOG BRDA ZA 10 MINUTA! Sve će se znati za 10 dana!

Podeli vest

Gradski menadžer Goran Vesić izjavio je da će 22. januara biti otvorene ponude za postavljanje šina na Mostu preko Ade

Vesić je za RTS kazao da je reč o investiciji vrednoj dve milijarde dinara, koja će omogućiti povezivanje tramvajima Novog Beograda i Banovog brda.

U narednih nekoliko dana se, kaže, očekuje i potpisivanje ugovora za izradu urbanističko-arhitektonskog rešenja za Stari savski most čime će se stvoriti uslovi za raspisivanje tendera i odabir izvođača radova. 

- Nastavićemo i rekonstrukciju Trga Republike, Nušićeve, širićemo pešačku zonu, počeće rekonstrukcija Kneza Miloša, najpre trotoara, a iduće godine će se raditi i podzemni parking ispod same ulice - pojasnio je on. 

VESIĆ NA RTS: Beograd je od Nove godine zaradio 30 MILIONA EVRA!

Predstoji i rekonstrukcija celog poteza od Ruzveltove do Kalemegdana, raspisaćemo tender za tunel koji će počinjati kod sadašnje autobuske stanice a završavati kod Pančevačkog mosta i nastavićemo radove na obilaznici, istakao je Vesić. 

On je rekao da je Direkcija za gradjevinsko zemljište završila tender za izgradnju kanalizacije u Batajniici i trenutno je u toku izbor izvođača za investiciju vrednu 380 miliona dinara. 

- Tu je i otvaranje ponuda za vodovodnu mreža u Grmovcu - navodi gradski menadžer.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!
Košarka

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!

Bilo je fenomenalno. Trebaće još par dana da mi se slegnu utisci. I dalje sam preplavljena emocijama, sjajno je ovako krunisati sezonu. Presrećna sam i preponosna, ostvarila sam san koji sam imala kao devojčica, priča za Informer srpska košarkašica Nikolina Milić, koja je sa Fenerbahčeom odbranila titulu prvakinja Evrope.

16.04.2024

06:40

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set