• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

16.01.2018

08:16

TEŠKA NOĆ U BEOGRADU: U udesima povređeno šest osoba, među njima i dvogodišnji dečak!

Beograd

TEŠKA NOĆ U BEOGRADU: U udesima povređeno šest osoba, među njima i dvogodišnji dečak!

Podeli vest

Tokom noći u Beogradu su se desile četiri saobraćajne nezgode u kojima je povređeno šest osoba, od kojih najmlađa ima dve godine, rekla je portparol Hitne pomoći Nada Macura

Macura je rekla da su se dve saobraćajne nezgode dogodile na istom mestu u Zemunu, na uglu Novogradske i Ugrinovačke, u razmaku od 45 minuta.
U prvoj koja se dogodila oko 19.40 lakše je povređena ženska osoba stara 28 godina, a u drugoj oko 20.30 žena (35) i dvogodišnji dečak, rekla je Macura i dodala da su svi povređeni prevezeni u Urgentni centar.

Prema njenim rečima u Urgentni centar je prevezena i ženska osoba stara 20 godna lakše povređena u Požeškoj ulici oko 19 sati.
Dve osobe povređene su u Višnjičkoj ulici, ženska stara 36 godina i muška 64.

Ekipe Hitne pomoći tokom noći intervenisale su 111 puta, od čega na javnom mestu 16 puta.
Tokom noći pomoć lekara najviše su tražili asmatičari, srčani bolesnici sa bolom u grudima i hripertenzijom.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set