• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf rs

17.01.2018

19:37

ĐACI PRESTRAVLJENI I UPLAKANI! Majka upala na čas i ispitivala decu, njen partner pretio učiteljici da će DA JE PREGAZI!

Beograd

ĐACI PRESTRAVLJENI I UPLAKANI! Majka upala na čas i ispitivala decu, njen partner pretio učiteljici da će DA JE PREGAZI!

Podeli vest

U Osnovnoj školi "Kralj Aleksandar Prvi" u Ulici aleksinačkih rudara na Novom Beogradu pre mesec dana odigrao se neverovatan događaj, koji još nema epilog. Naime, I. S, majka učenice četvrtog razreda, nenajavljeno je upala na čas i "rešetala" decu pitanjima o svojoj kćerki, njihovoj drugarici!

Direktor OŠ "Kralj Aleksandar Prvi" Milan Pušica je Novostima potvrdio da se incident dogodio 14. decembra, ali nije želeo da komentariše:

- U toku je istraga povodom svega što se dogodilo i roditelji će biti obavešteni o sankcijama kada postupak bude završen. O svemu je obavešteno i Ministarstvo prosvete, a očekujemo da će ovaj slučaj dobiti epilog polovinom februara. Škola je nadležna za izricanje sankcija svojim zaposlenima, ako se utvrdi njihova krivica, dok su za roditelje nadležni Centar za socijalni rad i policija - rekao je direktor OŠ "Kralj Aleksandar Prvi".

Kako se navodi u izjavi, predatoj policiji, a koju je potpisalo 16 od 20 roditelja učenika ovog odeljenja, I. S. je u četvrtak, 14. decembra, prekinula nastavu u odeljenju koje pohađa njena kćerka R. H. N. Navodno je bila u pratnji partnera, koji ju je čekao ispred učionice. Novosti su ovaj dokument imale na uvid.

SVAĐA DVE DEVOJČICE

- U toku trajanja pretčasa, a kasnije i prvog i drugog časa, nastavu je najgrublje prekinula majka učenice R. H. N,  nenajavljenim ulaskom - kažu potpisnici prijave.

DETALJI UŽASA U VRANJSKOJ ŠKOLI! Dečak pevao, pa rekao "NEĆE MENE NIKO DA KAŽNJAVA", a onda SKOČIO KROZ PROZOR UČIONICE!

Prema rečima jedne od potpisnica, povod za upad na čas bila je svađa između dve devojčice. I. S. je navodno ušla u odeljenje da razgovara sa učiteljicom, ali je u razgovor uvukla i decu.

VIKALA, UDARALA KLJUČEVIMA O STO I DOBACIVALA DECI

printscreen

Roditelji su u prijavi naveli:

- Počela je da ispituje decu o svojoj ćerki, a njihove izjave je snimala mobilnim telefonom. Pričala je povišenim tonom, udarala je ključevima o sto i dobacivala mališanima. Niko od đaka, osim njene kćerke, nije napustio učionicu dva časa.

MALIŠANI UZNEMIRENI, POVRAĆALI I PLAKALI 

Prema njihovim rečima, deca su bila uznemirena, plakala su i drhtala, a nekoliko njih je i povraćalo. Ostaje nejasno zašto učiteljica nije reagovala i pozvala obezbeđenje da izbaci I. S. iz učionice.

- Momenat kada je nastavnica napustila učionicu kako bi popila lek, bio je dodatno stresan po decu, ocenjuju potpisnici prijave i tvrde da su deca čula pretnje i ružne reči koje je partner I. S. uputio učiteljici: "Gnjido smrdljiva, pregaziću te na ulici."


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set