• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beoinfo

24.01.2018

15:49

DODELJENE NAGRADE ZA "NAJLEPŠI BOŽIĆNI IZLOG 2018" U ZEMUNU: U konkurenciji bilo 50 radnji!

Beograd

DODELJENE NAGRADE ZA "NAJLEPŠI BOŽIĆNI IZLOG 2018" U ZEMUNU: U konkurenciji bilo 50 radnji!

Podeli vest

Gradska opština Zemun već 18 godina tradicionalno organizuje manifestaciju "Najlepši božićni izlog" u cilju podizanja svesti građana o zaštiti životne sredine i poboljšanja uslova života 

U konkurenciji za nagradu ove godine se našlo 50 prijavljenih radnji sa prigodno doteranim i ukrašenim izlozima, vitrinama i prozorima u duhu Božića i Nove godine

Komisija u sastavu Zorana Cvetković, Nenad Lazarević, Marina Stojanović, Milica Terzić i Jovana Đokanović izabrala je šest dobitnika nagrada i deset dobitnika plaketa. Nagrade za najlepšu vitrinu dobile su prodavnice "Trefolino", "Zemunski gvožđar" i "Obuća Uno", dok su u kategoriji tezgi nagrađeni Dragan Jeličić, Goran Pantelić i Adnan Cviko. 

Plakete za trud i učešće u manifestaciji dobili su vlasnik tezge Aleksandar Radovanović, prodavnica obuće "Air Step", cvećara "Flos", frizerski salon CITY HAIR, zdrava hrana "Biokorpa", "Bombaj tekstil", pozamanterija "Maja", "Soko Štark", Turističko društvo Zemun i cvećara "Elite".

- Dugovečnost ove manifestacije, koju organizujemo 18 godina, uvrštava je u tradiciju koju ćemo nastaviti da negujemo i čuvamo. Izuzetno nam je drago što se sve veći broj građana uključuje, doprinoseći da naš Zemun za vreme najvećih i najradosnijih praznika izgleda još lepše. Time pokazuju visok nivo društvene odgovornosti i kreativnosti, poručujući da zajednički želimo da godinu započnemo osmehom i zajedničkim željama da nas on prati tokom cele 2018. godine - rekao je na otvaranju manifestacije sekretar Skupštine Gradske opštine Zemun Marko Janković.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set