• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

31.01.2018

13:12

SC TAŠMAJDAN: Besplatno klizanje za školarce na "Tašu" i u "Pioniru"!

Beograd

SC TAŠMAJDAN: Besplatno klizanje za školarce na "Tašu" i u "Pioniru"!

Podeli vest

Sportski centar “Tašmajdan” je u saradnji sa Sekretarijatom za sport i omladinu Grada Beograda obezbedio beogradskim đacima tokom raspusta, od 1. do 11. februara, besplatne termine za klizanje na Stadionu “Tašmajdan” i u Ledenoj dvorani “Pionir”

Učenici osnovnih i srednjih škola, sa teritorije grada Beograda moći će da koriste besplatne termine za klizanje uz đačku knjižicu.

Svakog dana tokom raspusta besplatni termini na stadionu „Tašmajdan” su od 10h do 12h, od  12.30h do 14.30h i od 15 do 17 časova.

Besplatni termini u Ledenoj dvorani „Pionir“ obezbeđeni su za učenike vikendom i to 3. i 4. februara od 11h do 12.30h  i od 14 do 15.30 časova, kao i  10. i 11.februara u istim terminima.  

Uz besplatne termine, posetioce na klizalištima do 15. februara očekuje bogat program koji uključuje animatore i žurke na ledu.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set