• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug.rs/ informer.rs

03.02.2018

19:05

(FOTO) ONO ŠTO SE OBEĆA TO SE I ISPUNI! Vesić: Glas za listu SNS, glas za razvoj, stabilnost...

Beograd

(FOTO) ONO ŠTO SE OBEĆA TO SE I ISPUNI! Vesić: Glas za listu SNS, glas za razvoj, stabilnost...

Podeli vest

Glasajući za listu "Aleksandar Vučić- Zato što volimo Beograd" glasate da se Beograd razvija, glasate za sebe, svoju decu i unuke, za to da Srbija konačno postane uređena, normalna zemlja u kojoj će moći da se živi pristojno, u kojoj će ljudi moći pošteno da žive od svog rada, poručio je kandidat za gradskog odbornika sa te liste Goran Vesić

On se u gročanskom naselju Leštane družio sa penzionerima opštine Grocka i rekao da je u poslednje četiri godine samo na teritoriji te opštine asfaltirano više od 80 kilometara puteva i ulica.

Beograd.rs

U prethodne četiri godine u prigradska naselja uloženo je 350 miliona evra, što je više nego od 2008. do 2012. godine, kada je za tu namenu uloženo manje od 100 miliona evra, rekao je Vesić.

Beograd.rs

- Mi nismo neko ko obećava u prazno. Ono što obećavamo, to i ispunimo i to je prvi razlog zašto treba da podržimo listu ''Aleksandar Vučić-Zato što volimo Beograd'', zato što su za nas pođednako važni i Boleč i Ritopek i Skela i Umčari i Grocka i Kaluđerica kao i Terazije. To smo pokazali u prethodne četiri godine i sa tim moramo da nastavimo.

Beograd.rs

Navodeći da je prosle godine u Beogradu izdato građevinskih dozvola za milion kvadrata, on je podsetio da svako ko dobije građevinsku dozvolu plaća naknadu za građevinsko zemljište, a od tih para rade se kanalizacija, vodovod, putevi, škole, vrtići...

- Kada vidite Vučića da se sastaje sa svetskim državnicima to je signal stranim kompanijama da treba da investiraju u Srbiju, kao i poziv turistima da dođu u našu zemlju, a sve to Srbiji donosi priliv novca - naglasio je Vesić.

Beograd.rs

On je rekao da je važno da nastavimo jedinstvenu politiku predsednika Srbije Aleksandra Vučića, Vlade Srbije, Grada Beograda i opštine, jer kako je dodao, samo tako možemo da napredujemo.

Beograd.rs

- Mi smo u poslednje četiri godine pokazali šta znači kada imamo jedinstvenu politiku koja je doprinela tome da Srbija počne da se menja na bolje i razvija - istakao je gradski menadžer i istakao da se glasanjem za listu "Aleksandar Vučić- zato što volimo Beograd" glasa za političku stabilnost, mir, nove investicije i nova radna mesta.

Beograd.rs

- Za poslednje četiri godine broj nezaposlenosti u Beogradu je sa 108.000 smanjen na 87.000. U Beogradu su prvi put, posle 10 godine, počele da se otvaraju fabrike. Ne smemo da stanemo i zato nam treba svaki glas. Oni koji su protiv toga, oni ne žele da pobede na beogradskim izborima, već da sruše Vučića. Oni misle da će njihova pobeda biti početak rušenja Vučića, a to znači kraj stabilnosti i investicija i zato je veoma važno da svi izađemo na izbore - dodao je on.

Beograd.rs

Prema njegovim rečima, Srbija danas po prvi put u novijoj istoriji ima suficit.

Beograd.rs

- Zato su povećane penzije 1. januara i zato je danas Vučić najavio da će do kraja godine još jednom biti povećane - naglasio je Vesić.

Beograd.rs

Sa penzionerima se družio i predsednik opštine Grocka, Dragoljub Simonović, koji je rekao da ta opština vodi računa o svim svojim građanima, a naročite o penzonerima za koje su, između ostalog, organizovani besplatni izleti širom Srbije.

Beograd.rs

VESIĆ: ZA ČETIRI GODINE ULOŽENO 350 MILIONA EVRA: Kapitalne investicije u PRIGRADSKA NASELJA!

(FOTO) NASTAVAK RADOVA NA KANALIZACIJI U NASELJU LJUBIŠA JELENKOVIĆ! Vesić: Počela je druga faza izgradnje




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Katarina Bojic Pavlicic

pre 6 godina

Glas za Sns, glas u sigurnim rukama.

Dalibor

pre 6 godina

Развој стабилност и напредак су најважнији .

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Advokat Dragijevića zatečen odlukom o svojoj smeni: Ne znam zašto, ali znam ko će da me zameni!
preokret

Advokat Dragijevića zatečen odlukom o svojoj smeni: Ne znam zašto, ali znam ko će da me zameni!

Kao grom iz vedra neba odjeknula je vest da advokat , Nebojša Živanović, po želji Radoslava Dragijevića oca osumnjičenog za teško ubistvo male Danke Ilić, Dejana Dragijevića više nije pravni zastupnik njega i njegove supruge Svetlane koja je dobila status zastićenog svedoka. Živanović koji je zastupao Dragijeviće pri davanju iskaza o slučaju ubistva dvogodišnje devojčice , pred tužiocem VJT u Zajecaru.

25.04.2024

11:40

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set