• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug.rs/ informer.rs

07.02.2018

22:03

STEFANOVIĆ: Biće ozbiljnih investicija u Mirijevu

Beograd

STEFANOVIĆ: Biće ozbiljnih investicija u Mirijevu

Podeli vest

Predsednik Gradskog odbora Beograd Srpske napredne stranke Nebojša Stefanović obišao je naselje Mirijevo na Zvezdari, gde je u razgovoru sa građanima poručio da samo zajedničkim radom, i uz konsultaciju sa građanima, Beograd može da se gradi i razvija, najavljujući i ozbiljna ulaganja u tom naselju

- Prvo mora da se uloži novac tamo gde ga nije bilo dovoljno u prethodnih 50 godina i to je naša politika. Da prvo damo onim ljudima koji su najteže živeli, najviše patili. Mirijevo je zaslužilo mnogo više pažnje, zaslužilo je mnogo više investicija i mi to nameravamo da uradimo. 

- U prethodne tri godine u ove delove je uloženo oko 350 miliona evra, i dalje nije dovoljno, a naši prethodnici su uložili 150 miliona. U sledeće četiri godine moramo da uložimo još 500. Pričamo o ozbiljnim investicijama, zato što bez ozbiljnih investicija nema ni ozbiljnih rešenja - rekao je Stefanović. 

On je naglasio da pored toga što je neophodna izgradnja vodovodne i kanalizacione infrastrukture u svim delovima Beograda, prioritet je i da se građanima obezbede kulturni sadržaji, urede zelene površine i izgrade škole, vrtići, igrališta i parkovi.

Podsetio je da se u proteklih 50 godina nije ulagalo u naselja koja nisu blizu centra grada, što je sramota onih koji su u prethodnim godinama upravljali Beogradom i dodao da je ulaganje upravo u ta naselja politika Srpske napredne stranke.

STEFANOVIĆ: MUP zaposlio 400 svršenih studenata KPA!

VULIN I STEFANOVIĆ sa penzionisanim pripadnicima VS




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set