• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug.rs/ informer.rs

15.02.2018

17:39

​JEDINSTVEN NAČIN RADA! Vesić: Napravili smo program za svako naseljeno mesto u Beogradu

Beograd

​JEDINSTVEN NAČIN RADA! Vesić: Napravili smo program za svako naseljeno mesto u Beogradu

Podeli vest

Srpska napredna stranka je napravila program za svako naseljeno mesto na teritoriji Beograda, izjavio je danas kandidat za gradskog odbornika sa liste ''Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd" Goran Vesić koji je sa prvim na toj listi, Zoranom Radojičićem, posetio gročansko naselje Umčari

- Mi smo napravili program za svako naseljeno mesto na teritoriji Beograda i to nam je Aleksandar Vučić (predsednik Srbije) rekao da uradimo - rekao je Vesić u Domu kulture u Umčarima, obraćajući se penzionerima.

Niko nikad nije došao i rekao da ima program za bilo koji deo Beograda, naveo je on i ponovio da SNS za svako mesto ima program, te da je to jedini način kako da se radi.

Istakavši da je u poslednje četiri godine u beogradska prigradska naselja uloženo 350 miliona evra on je rekao da je u periodu od 2008. do 2012. godine uloženo manje od sto miliona evra.

- Znam da u Beogradu ima problema ne za 350 miliona evra nego za tri i po milijarde evra. Ne možemo sve probleme da rešimo, ali činjenica je da puno ulažemo i da ih rešavamo. Napravili smo plan i program šta ćemo da uradimo u naredne četiri godine jer su za nas jednako važni oni koji žive u Umčarima, Vrčinu, Ritopeku i oni koji žive na Terazijama - rekao je Vesić.

On je podvukao da ne sme da bude razlike i da svi moraju da imaju vodu, kanalizaciju put i javni prevoz.

Vesić je zahvalio penzionerima za žrtvu koju su podneli da bi se Srbija finansijski stabilizovala.

Beograd.rs

- Kada je Vučić pre šest godina ušao u Vladu Srbije, isto kao mi pre četiri godine u Grad Beograd, zemlja je bukvalno bila pred bankrotstvom. Bilo je pitanje meseci kada će prestati da se isplaćuju penzije - rekao je Vesić i podsetio da su penzije povećane od prvog januara, te da je Vučić nedavno najavio da će do kraja godine biti povećane ponovo.

Srbija je danas finansijski stabilna, istakao je Vesić i dodao da zato mogu da se rade regionalni vodovod Makiš-Mladenovac, putevi, škole...

- Svaka politika je dobra samo ako je dobra za ljude, ako poboljšava njihov život", istakao je on i poručio da je podrška listi "Aleksandar Vucić - Zato što volimo Beograd - jedini način da se nastavi razvoj.

Radojičić je rekao da je u prethodne četiri godine u Beogradu urađeno mnogo toga, ali da je namera da se uradi još više.

Naveo je da problema u Beogradu ima mnogo i da se ne mogu ođednom rešiti svi.

- Nažalost, to je nemoguće, ali moramo odrediti šta je zajednički interes svih nas, da zajednički rešavamo probleme i da osetite neku korist. Mi sa liste SNS vam obećavamo da ćemo sa vama da razgovaramo i slušamo vaša mišljenja, da ćemo napraviti plan i dati sve od sebe da ga realizujemo na pravi način kako biste bili zadovoljni - istakao je Radojičić.

Ranije danas, Vesić i Radojičić su obišli i gročansko naselje Vrčin gde su razgovarali sa građanima i predstavili im projekat regionalnog vodovoda Makiš-Mladenovac.

(FOTO) OVO JE TEK POČETAK! Vesić najavio izgradnju vrtića za oko 400 dece u Lazarevcu




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nikola

pre 6 godina

Vesić je ispunio svako obećanje koje je dao.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set