• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: beograd.rs

20.02.2018

15:45

VELIKO INTERESOVANJE Mladenović: U Rakovici 13.000 građana uzelo senior karticu!

Beograd

VELIKO INTERESOVANJE Mladenović: U Rakovici 13.000 građana uzelo senior karticu!

Podeli vest

Povodom Međunarodnog dana socijalne pravde, zamenik gradonačelnika Beograda Andreja Mladenović posetio je danas Mesnu zajednicu Miljakovački izvori i razgovarao sa građanima

- Svima nama koji vodimo grad, opštine, državu važno je da čujemo vaše probleme i pokušamo da ih rešimo. Oni koji teže žive i imaju manja primanja mogu da očekuju podršku i pomoć, i da imaju poverenje u državu i grad - istakao je Mladenović.

On je podsetio da je u poslednje četiri godine povećan broj senior klubova, te da ih sada ima 28, a da je u planu otvaranje još dva kluba.

- Projekat senior kartica je počeo 2017. godine i to je jedan od najvećih i najboljih projekata u gradu. Ima više od 200.000 korisnika, 200 kompanija i više od 700 prodajnih mesta. U Rakovici ima više od 13.000 građana koji su uzeli senior karticu - naveo je Mladenović.

Zamenik gradonačelnika pozvao je sugrađane da nastave da se prijavljuju za senior karticu, koja je besplatna i ne postoje posebni uslovi za njeno dobijanje, osim da je osoba penzioner i da živi na teritoriji Beograda.

- To je malo vraćanje duga koji imamo prema najstarijim sugrađanima, a koji su mnogo toga učinili za nas - zaključio je Mladenović.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set