• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: beograd.rs

20.02.2018

16:31

SPORTSKI DAN Novo lice dvorane DKC "Majdan"!

Beograd

SPORTSKI DAN Novo lice dvorane DKC "Majdan"!

Podeli vest

Nakon rekonstrukcije, Sportska sala "Majdan" Dečjeg kulturnog centra od danas je ponovo u funkciji. Tim povodom organizovan je sportski dan tokom kojeg su svi uzrasti imali priliku da se oprobaju u različitim sportskim disciplinama

Obnovljenu salu obišla je i predsednica gradske opštine Savski venac Irena Vujović, koja je istakla da salu u "Majdanu" koriste svi građani Savskog venca i da je bilo neophodno da se ona rekonstruiše.

- Kao opština, trudimo se da stalno podižemo svest o značaju sporta i rekreacije brojnim besplatnim, sportsko-rekreativnim programima. Danas su sa nama deca iz Predškolske ustanove "Savski venac" i škole fudbala "Grafičar", koja je potpuno besplatna za sve mališane sa Savskog venca. Takođe sa nama su i članovi Sportskog saveza osoba sa invaliditetom, koji često koriste ovu salu - rekla je Vujovićeva i naglasila da opština posebnu pažnju posvećuje osobama sa invaliditetom i da podstiče sve aktivnosti koje unapređuju njihov položaj u društvu.

Svečanom otvaranju Sportske sale DKC "Majdan" prisustvovali su i naši poznati sportisti - fudbaler Nikola Lazetić i košarkaš Igor Rakočević, koji su podržali mlade rekreativce i tokom druženja davali im korisne savete.

U okviru izvedenih radova u DKC "Majdan" uklonjena je dotrajala podna podloga i postavljen nov hrastov parket, uređene su tribine, a takođe uvedeno je dodatno grejanje budući da je postojeće bilo nedovoljnog kapaciteta za prostor te površine.

U skladu sa kampanjom "Pronađi snagu i pokreni se", Opština Savski venac nastaviće da podstiče decu i mlade da se bave sportom. Društveno-odgovorna kompanija "VM2GROUP" obezbedila je poklone za osobe sa invaliditetom, a i svi ostali učesnici sportskog dana dobili su prigodne poklone.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set