• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: beograd.rs

23.02.2018

20:37

KORISTAN SUSRET Građani Savskog venca sa gradskim sekretarima i direktorima!

Beograd

KORISTAN SUSRET Građani Savskog venca sa gradskim sekretarima i direktorima!

Podeli vest

U prostorijama Opštine Savski venac danas je organizovan sastanak građana sa gradskim sekretarima i direktorima javnih komunalnih preduzeća u cilju što efikasnijeg rešavanja problema stanovnika Savskog venca

U prostorijama Opštine Savski venac danas je organizovan sastanak građana sa gradskim sekretarima i direktorima javnih komunalnih preduzeća u cilju što efikasnijeg rešavanja problema stanovnika Savskog venca.

Na pitanja građana odgovarali su predsednica opštine Irena Vujović, sekretar za poslove legalizacije Nemanja Stajić, sekretarka za finansije Jelena Tanasković, sekretarka za inspekcijske poslove Sonja Podunavac, direktor JKP "Zelenilo - Beograd" Slobodan Stanojević, direktor JKP "Javno osvetljenje" Aleksandar Cincar Poposki i direktor JP "Gradsko stambeno" Nikola Kovačević. 

Predsednica Irena Vujovic istakla je da ovo nije prvi put da Opština Savski venac organizuje za svoje sugrađane sastanak sa predstavnicima nadležnih gradskih službi i dodala da je prioritet da građani sa svojim predlozima i inicijativama u što većem broju učestvuju u radu opštine.

- Pored redovnog prijema građana u opštini, ovo je još jedan od načina da se mnoga pitanja i problemi efikasnije reše - rekla je Vujovićeva i zahvalila gradskim sekretarima i direktorima javnih preduzeća na izdvojenom vremenu za razgovor sa građanima Savskog venca.

Na sastanku se najviše govorilo o problemima komunalne prirode. Prisutni građani su iznosili svoje predloge za uređenje javnih zelenih površina, saobraćajne infrastrukture, kao i ugradnje javne rasvete na određenim lokacijama na teritoriji opštine. Takođe, oni su ukazali i na probleme sa održavanjem zgrada, parkiranjem na neodgovarajućim mestima, a bilo je i dosta pitanja u vezi sa postupkom legalizacije objekata. 

Gradski sekretari i direktori javnih preduzeća su, kao i do sada, izrazili spremnost da izađu u susret rešavanju problema građana Savskog venca. Zahvaljujući dobroj saradnji između opštine i Grada Beograda, na Savskom vencu je u prethodnih godinu i po dana realizovan veliki broj inicijativa građana, a ovaj vid saradnje će biti  nastavljen i u budućnosti.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Todor

pre 6 godina

Tako treba komunicirati sa građanima.Svaka čast.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

Srpska lista: Snimak je dokaz o organizovanoj kriminalnoj grupi s ciljem otimanja imovine Srbije!
Politika

Srpska lista: Snimak je dokaz o organizovanoj kriminalnoj grupi s ciljem otimanja imovine Srbije!

Srpska lista je danas saopštila da snimak na društvenim mrežama na kojem se čuju izjave Radoice Radomirovića zamenika ministra u vladi Aljbina Kurtija Nenada Rašića i Arbera Vokrija predstavlja "dokaz postojanja i delovanja organizovane kriminalne grupe sa ciljem protivpravnog delovanja i otimanja imovine čiji su vlasnik institucije Republike Srbije", a kako bi sebi odnosno drugim licima pribavili imovinsku korist, odnosno stanove.

26.04.2024

14:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set