• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: beograd.rs

24.02.2018

17:15

SINIŠA MALI: Na 'Beogradu na vodi' i vikendom 1.200 radnika!

Beograd

SINIŠA MALI: Na 'Beogradu na vodi' i vikendom 1.200 radnika!

Podeli vest

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali obišao je danas radove na izgradnji tržnog centra na "Beograd na vodi" i tom prilikom rekao da iako je subota i pada sneg na gradilištu ima 1.200 radnika. Taj tržni centar će biti najveći takav objekat u regionu

- Cilj ovog projekta je i bio da se angažuje domaća građevinska industrija. Ovde se osim dve stambene zgrade gradi i tržni centar i to je trenutno najveće gradilište u ovom delu Evrope. Gradi se na 300.000 kvadratnih metara za garaže i tržni centar. U blizini se gradi i visoka kula, za koju su šipovi već postavljeni. Tu su i dve stambene zgrade, a na jednoj je izgradnja stigla do devetog sprata - objasnio je gradonačelnik.

Dakle, "Beograd na vodi" se radi i gradi, naveo je Mali i dodao, "obećanje koje smo dali, kao Gradska uprava da će Beograd biti grad kranova, dizalica i investicija, novih radnih mesta se i ostvaruje upravo na ovom mestu".

On je zahvalio radnicima koji, kako je rekao, po vetru i suncu, snegu i svim vremenskim uslovima vredno rade kako bi ispunili ciljeve, kako bi "Beograd na vodi" bio završen, bio na ponos i još jedna lepa slika Beograda. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Hemera

pre 6 godina

Cilj ovog projekta je i bio da se angažuje domaća građevinska industrija. Ovde se osim dve stambene zgrade gradi i tržni centar i to je trenutno najveće gradilište u ovom delu Evrope. Gradi se na 300.000 kvadratnih metara za garaže i tržni centar. U blizini se gradi i visoka kula, za koju su šipovi već postavljeni. Siniša Mali je je potreban gradu Beogradu da zaista učini da Balkan bude velepni grad. SNS je jedina stranka koja može da gradi Beograd.

Sneza

pre 6 godina

To dokazuje da je Srbija jako odgovorna i vredna, svaka čast i sledimo samo svoj cilj.

Miki

pre 6 godina

Ozbiljan projekat i ozbiljan pristup njegove realizacije.

seti

pre 6 godina

Samo dobro platite te radnike,jer su uslovi za rad poprilicno losi.

Dana

pre 6 godina

Beograd se gradi i svakim danom je sve lepsi i nalikuje na metropolu.

Hedona

pre 6 godina

Cilj ovog projekta je i bio da se angažuje domaća građevinska industrija. Ovde se osim dve stambene zgrade gradi i tržni centar i to je trenutno najveće gradilište u ovom delu Evrope. Gradi se na 300.000 kvadratnih metara za garaže i tržni centar. U blizini se gradi i visoka kula, za koju su šipovi već postavljeni. Tu su i dve stambene zgrade, a na jednoj je izgradnja stigla do devetog sprata.Beograd na vodi je projekat koji pokreće našu građavinu i građavinsku industriju.

Milica

pre 6 godina

Ovaj projekat je vrlo važna i pozitivna stvar. Ove ljude treba podržati.

aca

pre 6 godina

radi se punom parom samo da svima bude bolje i da beograd sija punim sjajem

Tamara

pre 6 godina

Beograd na vodi će za koju godinu biti najlepši deo grada koji će turisti jedva čekati da obiđu.

CECILIJA

pre 6 godina

Najveca stranka u Srbiji SNS iz dana u dan sve vise pokazuje koliko je odgovorna stranka prema gradjanima. Sadasnji gradonacelnik Sinisa Mali da na projektu Beograd na vodi vikendom radi 1200 radnika. Ono sto obeca dokazuje da je tacno sta god da kazu to ispune. Gradjani na predstojecim izborima nece imati bilo kakvu dilemu kome ce svoj glas dati. tako da svoje poverenje poklanjam njima.

Lela

pre 6 godina

Ovo je samo dokaz da će Beograd na vodi biti završen na vreme i da će biti najlepši objkat u regionu.

Maja

pre 6 godina

Svaka čast radnicima koji u ovakvim vremenskim uslovima rade da bi Beograd na vodi bio priveden kraju.

Zoran

pre 6 godina

Beograd na vodi ce mnogo doneti nasoj prestonici, od poslova, stranih investicija a i lepote modernog grada.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set