• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

25.02.2018

15:00

MINIBUSOM KROZ RESNIK! Nova linija gradskog prevoza - broj 506!

Beograd

MINIBUSOM KROZ RESNIK! Nova linija gradskog prevoza - broj 506!

Podeli vest

 U rakovičkom naselju Resnik danas je počela sa radom nova linija javnog prevoza - 506, koja će saobraćati od novoizgrađene okretnice u Ulici Aleksandra Vojinovića u naselju Patin majdan do okretnice autbousa 94 u Ulici Edvarda Griga

Zamenik gradonačelnika Beograda Andreja Mladenović, koji je prisustvovao početku rada nove linije, istakao je da će ona najviše značiti deci i đacima, koji sada ne moraju da pešače nekoliko kilometara do najbliže autobuske stanice. 

Kako je dodao, linija je uvedena na zahtev građana, a nakon rekonstrukcije i asfaltiranja Ulice Aleksandra Vojinovića, duge 1,1 kilometar.

Ovo je važan dan za stanovnike ovog dela Resnika, jer više nisu odsečeni od centralnih delova naselja i okretnice autobusa 94. Do sada su morali sa pešače i po nekoliko kilometara do autobuske stanice - rekao je Mladenović, a saopštila je Gradska uprava.

Beograd.rs

Novom linijom će saobraćati minibus, a Mladenović je naveo da je trasa nove linije duga više od tri kilometra, ima deset stajališta, kolovoz je proširen, a napravljen je plato na kojem će se minibus okretati.

-Ova linija je povezala veliki broj sugrađana sa ostalim delovima Beograda i omogućila im bezbedan i udoban povratak do okretnice u naselju Patin majdan -dodao je Mladenović.

Na delovima trase, "Beograd put" je postavilo elastične odbojne ograde i odgovarajujću vertikalnu signalizaciju. 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set