• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

25.02.2018

21:21

(VIDEO) SINIŠA MALI ZA KONTRAVIZIJU: Ono što smo uradili u prethodnom periodu je samo početak

Beograd

(VIDEO) SINIŠA MALI ZA KONTRAVIZIJU: Ono što smo uradili u prethodnom periodu je samo početak

Podeli vest

Gradonačelnik Siniša Mali je za Kontraviziju rekao da opozicionari govore svašta, ali da Beograd napreduje

- Grad napreduje i mnogo se promenio. Radili smo na modernizaciji, da ga pokrenemo sa mrtve tačke, pre četiri godine smo bili na ivici bankrota. Svako od nas je bio dužan više od 600 evra po glavi. Mi smo radili marljivo i strpljivo, odgovorno da prepolovimo taj dug. Kada imate stabilne finansije onda sa pravom možete da pravite gradilišta – istakao je Mali.

On je dodao da su sređene fasade, Kosančićev venac, Slavija.. Kao i da nikada nije bilo više turista.

Printscreen TV Pink

- Nikada nije bilo više turista u Beogradu. Skoro 800 miliona evra prihoda od turizma, a do pre nekoliko godina te cifre su bile nezamislive. Posebno mi je drago što vidim da mladi sve ređe odlaze i vide perspektivu i ovde u Beogradu. Po prvi put posle 2006. otvaramo nove fabrike – rekao je Mali.

Kako kaže mladi nemaju razloga da svoje snove ostvaruje negde druge, nego to mogu da ostvare ovde.

- Radimo i gradimo u Obrenovcu, Mladenovcu. Svi smo mi Beograđani. Mi radimo zbog naše dece. Srbija je danas faktor stabilnosti.Trebalo je puno hrabrosti da se ode na Kosovo i u Hrvatsku, Vučiću nije bio problem da ide tamo. Srbija može da pobeđuje – naglasio je Mali.

Printscreen TV Pink

On je istakao da je ono što su uradili u prethodnom periodu samo početak i da se 2020. kreće sa izgradnjom metroa.

- Sledeće nedelje kreće se sa izgradnjom nove autobuske stanice u Bloku 42. Za 18 meseci od danas imaćemo novu stanicu svetskog izgleda. Radićemo nove puteve, kanalizaciju i vodovod. Borimo se za svaku novu investiciju – kazao je Mali.

Kako kaže, želi da obezbedi svima bolju i lepšu mogućnost, a da Beograd ne pamtimo po propalim podzemnim kontejnerima koje je ostavila prethodna gradska vlast.

- Opoziciji je loše što nemaju neki svoj procenat od gradilišta. U Beogradu je stajala Rajićeva, Ikea, Hilton, sva ta gradilišta... Rekli su da je Beograd na vodi san, a kad sam najavio prodaju stanova oni su se smejali. Oni se nisu bavili Beogradom nego sobom – istakao je Mali.

Prema njegovim rečima naša budućnost je u poljoprivredi, ali i u mladim ljudima kojima treba dati uslove da ostanu ovde.

- Beograd je najlepši grad na svetu i imamo najbolju zemlju na svetu. Samo mi da budemo zahvalni na tome i da budemo još malo marljiviji i sve dolazi na svoje mesto - istakao je Mali.

Printscreen TV Pink

U emisiji Kontravizija gradonačelnik Siniša Mali je pomogao Lavu Grigoriju Pajkiću da napravi strukturu gradske uprave, a kako je to izgledalo možete pogledati u sledećem videu: 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Miki

pre 6 godina

Jel Beograd centar sveta sta je sa ostatkom srbije,kada se stizne drzi ne daj onda je cela srbija a kada se gradi onda je beograd.

Vanja

pre 6 godina

Grad napreduje i mnogo se promenio zahvaljujući pravim ljudima na njegovom čelu.

Lela

pre 6 godina

Opoziciji očigledno smeta da Beograd napreduje i postaje metropola.

Maja

pre 6 godina

POcetak je dobar , jedva cekam da se izgradi metro i ostali projekti realizuju, zaista cemo biti prava svetska prestonica.

leka dukađini

pre 6 godina

Mnogo je učinjeno za Beograd od strane vladajuće koalicije

Laza

pre 6 godina

Rezultati rada ove vlasti su impresivni. Na svakom koraku vidi se napredak i boljitak, i ako se nastavi ovakvim tempom Beograd ce biti grad kakav zasluzuje da bude.

Ena

pre 6 godina

Sinisa se odlicno snasao kao gradonacelnik iako je zatekao katastrofalno stanje, ozbiljna politika i rad u sluzbi gradjana je ono sto SNS izdvaja od svih ostalih stranaka.

Zvonko

pre 6 godina

Beograd mora da napreduje. Samo SNS može da obezbedi završetak započetih projekata.

Niki

pre 6 godina

Realno, odavno nismo imali ovakve ljude koji se stvarno bore za dobrobit nas građana.

sasa

pre 6 godina

Svako ko ima trunke savesti treba da prizna da se u Beogradu poslednjih godina dosta vise gradi i radi.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!
Fudbal

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!

Fudbaleri Evertona pobedili su u derbiju nadoknađenog 29. kola velikog rivala Liverpul sa 2:0, dok je Mančester junajted tek pred kraj susreta sa Šefild junajtedom uspeo da "prelomi" 4:2. Jako važne pobede ostvarili su igrači Bornmuta nad Vulvsima 1:0 i Kristal palasa protiv Njukasla 2:0.

24.04.2024

23:05

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set