• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug.rs/ informer.rs

27.02.2018

20:25

(FOTO) VESIĆ U MLADENOVCU: Uskoro izgradnja postrojenja za preradu otpadnih voda

Beograd

(FOTO) VESIĆ U MLADENOVCU: Uskoro izgradnja postrojenja za preradu otpadnih voda

Podeli vest

Kandidat za gradskog odbornika sa liste "Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd" Goran Vesić razgovarao je sa meštanima mladenovačkog naselja Međulužje i najavio da će za dva, dva i po meseca u tom naselju početi izgradnja postrojenja za preradu otpadnih voda

Tender je završen, izvođač je izabran i u roku od dve do tri nedelje biće potpisan ugovor, rekao je on i dodao da je realno da za dva, dva i po meseca počnu radovi na izgradnji ovog postrojenja.

- Ovde treba da se izvede sedam kilometara kanalizacije...u septembru ćemo da raspišemo tender za izgradnju te mreže, pola će da finansira Grad, a pola opština. To znači da ćemo, dok završimo postrojenje, biti blizu da završimo i izgradnju kanalizacione mreže - pojasnio je Vesić i dodao da će ljudi nakon toga imati kanalizaciju i da se otpadne vode više neće ulivati u reku.

Govoreći o budućim radovima u Međulužju on je rekao da će se nastaviti sa asfaltiranjem, te da će biti postavljen i mobilijar za dečije igralište.

Tanjug

Politika sadašnje gradske vlasti je da svi delovi Beograda moraju da se razvijaju, rekao je Vesić i s tim u vezi naglasio da je Grad Beograd u prethodne četiri godine u razvoj prigradskih opština uložio 350 miliona evra, a da je od 2008. do 2012. godine kada za tu namenu uloženo manje od 100 miliona evra.

- Ne postoji mesto u kome nismo barem nešto uradili. Imamo program za svako naseljeno mesto na teritoriji grada Beograda - rekao je Vesić.

Govoreći o investicijama, on je istakao da su strani investitori počeli da ulažu u Srbiju jer je konačno politički stabilna i kao primer naveo fabriku "Mei Ta" u Obrenovcu u kojoj je nedavno zaposlen 1000. radnik i u kojoj je prosečna plata 55.000 dinara.

Tanjug

Osim toga, dodao je on, u fabrici "Beko" u Lazarevcu koju je kupila turska kompanija "Birlešik tekstil" posao je našlo 250 žena, a turski investitor će izgraditi još jedan pogon.

- Nama je sledeći korak da se tako nešto desi i u Mladenovcu jer je to mesto jedna od najvećih žrtvi tranzicije imajući u vidu fabrike koje se tu nalaze - rekao je Vesić. 

ZA ČETIRI GODINE SMANJEN BROJ NEZAPOSLENIH U BEOGRADU! Vesić: Nova investicija za SVE OPŠTINE!

(FOTO) VESIĆ I ČADEŽ sa privrednicima o problemima

OD DANAS NA VRAČARU AKCIJA POMOĆI ZA BESKUĆNIKE! Vesić: Hrana i topla odeća za ljude bez doma DOK TRAJE LEDENI TALAS!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!
Tenis

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!

Španski teniser Karlos Alkaraz (20) govorio je na konferenciji za medije uoči nastupa na turniru u Madridu, a osvrnuo se i na povredu nadlaktice koja ga je na skoro mesec dana odvojila od terena.

23.04.2024

20:16

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set