• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

05.04.2018

07:46

MUŠKARAC RANJEN NOŽEM, POVREĐEN BICIKLISTA! Teška noć u Beogradu!

Beograd

MUŠKARAC RANJEN NOŽEM, POVREĐEN BICIKLISTA! Teška noć u Beogradu!

Podeli vest

Tokom noći jedan muškarac je povređen nožem u centru Beograda, izjavila je jutros agenciji Beta portparolka Hitne pomoći Nada Macura

Ona je kazala da je noćas oko 2.30 na uglu ulica Uzun Mirkove i Kralja Petra, jedan 32-godišnjak zadobio teške rane od noža, u predelu grudi i vrata i da je prevezen u Urgentni centar.

Hitna pomoć je protekle noći imala samo jednu intervenciju zbog saobraćajne nesreće, oko 20.00 sati, na Zvezdari, na uglu Koste Nađa i Vitezova Karađorđeve zvezde, gde je povređen biciklista od 45 godina.

Macura je rekla da su prošle noći pomoć većinom tražili astmatičari i drugi hronični bolesnici.

- Hitna pomoć intervenisala je noćas 101 put, od čega je na javnom mestu imala 24 intervencije - rekla je ona.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set