• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

10.04.2018

15:19

VESIĆ: U poslednje 3 godine izgrađeno  više od 1000 parking mesta na NBG!

Beograd

VESIĆ: U poslednje 3 godine izgrađeno više od 1000 parking mesta na NBG!

Podeli vest

Gradski menadžer Goran Vesić obišao je danas radove na izgradnji parkinga u bulevaru Milutina Milankovića na Novom Beogradu i rekao da je rok za njihov završetak 1. septembar

Biće izgrađeno 159 parking mesta, a vrednost posla je 22 miliona dinara, precizirao je Vesić novinarima nakon obilaska radova.

Izgradnjom ovog parkinga biće ispunjena želja građana koji žive u blizini koji su tražili da se urade dodatna parking mesta jer ih nije bilo dovoljno, pojasnio je Vesić i dodao da će prilikom radova biti očuvano drveće koje je tu posađeno.

Informer

Vesić je istakao da će na ovom parkingu biti obezbeđeno besplatno parkiranje između 17 sati popodne i devet sati ujutru što je, kako je podsetio, već urađeno u bulevaru Zorana Ðinđića.

U periodu između devet ujutru i 17 sati parking će se plaćati, ali nakon toga stanari okolnih zgrada moći će besplatno da ga koriste do jutarnjih časova - rekao je Vesić.

Informer

On je istakao da je Grad Beograd u poslednje tri godine na teritoriji Novog Beograda uradio više od 1.000 parking mesta.

Uradili smo 400 novih parking mesta u bulevaru Zorana Ðinđića, kao i skoro 300 parking mesta kod ''Štark arene'' takođe u bulevaru Zorana Ðinđića. Osim toga, uradili smo oko 120 parking mesta u Bloku 45 tako da, sa ovih 159 parking mesta i parking mestima koje je Direkcija za građevinsko zemljište i izgradnju grada Beograda radila kod Instituta za majku i dete, to je ukupno više od 1.000 novih parking mesta samo na Novom Beogradu - istakao je Vesić.

Informer

On je naveo da je parkiranje jedan od najvećih problema urbanih delova grada kakav je Novi Beograd.

Informer

Nastavićemo da tražimo rešenje za taj problem i da gde god je to moguće, u saradnji sa gradskim odbornicima sa teritorije Novog Beograda jer mi nažalost nemamo saradnju sa tom opštinom kada su u pitanju ovakve stvari, rešavamo probleme kako bi građanima i Novog Beograda i ostalih delova grada bilo bolje -

zaključio je Vesić.

Informer




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set