• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

20.04.2018

08:10

OVO MORATE DA ZNATE! Velike izmene na linijama GSP zbog maratona!

Beograd

OVO MORATE DA ZNATE! Velike izmene na linijama GSP zbog maratona!

Podeli vest

Beogradski maraton održava se u subotu 21. aprila. Ulice koje su na trasi biće privremeno zatvorene za saobraćaj

Građane očekuje privremeno zatvaranje ulica, ali i izmena trasa na linijama gradskog prevoza.

Učesnici će imati priliku da se okušaju u tri discipline – Trci zadovoljstva od pet kilometara, polumaratonu od 21,1 kilometar i maratonu na trasi od 42,195 kilometara.

GSP je izdao saopštenje u kojem se nacodi koje to izmene očekuju građane kada je u pitanju gradski prevoz. Izmena će biti i na tramvajskim, trolejbuskim, kao i autobuskim linijama. Detaljno možete pročitati OVDE.

JKP "Parking servis" apelovao je na sugrađane, predstavnike firmi i organizacija da do večeras do 22 časa pomere svoja vozila sa trase 31. Beogradskog maratona, koji će biti održan sutra. Parkiranje vozila na trasi maratona neće biti dozvoljeno u vreme održavanja te manifestacije.

Vozila koja ne budu izmeštena najkasnije danas do 22 sata ukloniće ekipe JKP "Parking servis", u saradnji sa Saobraćajnom policijom.

Automobili će biti izmešteni kako bi se pripremila staza i obezbedila bezbednost svih učesnika manifestacije.

Sve informacije o izmeštenim vozilima, vozači će moći da dobiju u Korisničkom servisu "Parking servisa" na broj telefona 011/30-35-400.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set