• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

24.04.2018

15:09

(FOTO) VESIĆ: U toku asfaltiranje puta koji povezuje tri gradske opštine!

Beograd

(FOTO) VESIĆ: U toku asfaltiranje puta koji povezuje tri gradske opštine!

Podeli vest

Gradski menadžer Goran Vesić obišao je danas radove na afsaltiranju puta Posavski partizani u naselju Vranić koji direktno povezuje opštine Barajevo i Obrenovac, a posredno i Čukaricu

U pitanju je deonica duga 5,7 kilometara, široka oko pet metara, a prema rečima Vesića vrednost radova će iznositi više od 90 miliona dinara, što je više od 750.000 evra.

Vesić je napomenuo da put Posavski partizani nikada nije bio asfaltiran i pogodan za korišćenje.

- Gradeći puteve na teritoriji Beograda, ušli smo u novu fazu koja se u Beogradu nije radila zaista dugo, a to znači da smo osim rekonstrukcije postojećih puteva počeli da radimo i potpuno nove puteve. Radimo potpuno nove saobraćajnice koje treba da olakšaju život građanima - naveo je gradski menadžer.

S tim u vezi, on je između ostalog naveo da je urađena i nova saobraćajnica koja spaja Malu Moštanicu i RUCKU, odnosno opštine Obrenovac i Čukaricu.

Beograd.rs

Vesić je naglasio da će Grad Beograd odvajati mnogo više sredstava za rekonstruisanje puteva i ulica jer je, kako je dodao, putna mreža na teritoriji glavnog grada u veoma lošem stanju jer se u nju decenijama nije ulagalo.

- To znači da ćemo morati da radimo mnogo više - rekao je Vesić i dodao da je već ove godine napravljen veliki iskoroak u odnosu na prethodni period.

On je rekao da će više novca biti uloženo u rekonstrukciju postojećih i izgradnju novih puteva u prigradskim naseljima, ističući da se NE ZAPOSTAVLJAJU velike gradske saobraćajnice.

Osvrnuvši se na kritike da gradska vlast radi samo za vreme izbora Vesić je poručio:

- Radili smo i pre izbora, radili smo i posle izbora i radićemo i naredne četiri godine svaki dan kako bi građanima bilo bolje, jer jedino što je važno u politici, to je da građanima bude bolje.

Beograd.rs


Predsednik opštine Barajevo Slobodan Adamović je rekao da su radovi na putu Posavski partizani dokaz da se izvanrednom međuopštinskom saradnjom može brže i lakše doći do ostvarenja ciljeva i poboljšanja uslova života sugrađana.

- Koristim priliku da se zahvalim gradskom menadžeru koji je uvek imao razumevanja za nas i po pitanju sredstava i vremena koje uvek nađe da obiđe opštinu Barajevo, kao i sve prigradske opštine - rekao je Adamović.

Predsednik opštine Obrenovac Miroslav Čučković je izrazio zadovoljstvo zbog radova na putu Posavski partizani i dodao da ga posebno raduje kvalitet radova koji su predviđeni.

On je naveo da je izgradnja ovakvih saobraćajnica koje spajaju opštine osnova za bolju budućnost mladih koji žive u ovom delu Beograda zato što neće više morati da pešače i gaze blato i dodao da će ovih pet kilometara podići nivo kvaliteta života građana.   


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set