• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

25.04.2018

16:33

ASFALTIRANA ULICA koja povezuje Zvezdaru i Voždovac

Beograd

ASFALTIRANA ULICA koja povezuje Zvezdaru i Voždovac

Podeli vest

Asfaltiranje ulice Mitkov kladenac, koja povezuje opštine Zvezdaru i Voždovac, završeno je, a prema rečima gradskog menadžera Gorana Vesića, vrednost te investicije je oko 40 miliona dinara

- Radeći ulice na teritoriji grada Beograda ušli smo u fazu kada više ne rekonstruišemo samo postojeće ulice, već radimo i saobraćajnice koje do sada nisu postojale, a Mitkov kladenac je jedna od tih saobraćajnica - rekao je Vesić.

On je naveo da je ta ulica bila urađena do pola i da od 2011. postoji zahtev građana da se ona uradi.

- To je nešto čime se niko nije bavio. Mi smo sada došli u situaciju da možemo da rešavamo i ovakve probleme građana, da imamo novca za to i to smo i uradili jer svaka politika je dobra samo ako rešava probleme ljudima - rekao je Vesić.

Beograd.rs

Ulica Mitkov kladenac povezuje opštine Zvezdaru i Voždovac, a dužine je 1.600 metara, ukazao je Vesić i dodao da je urađena saobraćajna signalizacija.

Kako je rekao, u planu je da se uradi i javna rasveta i uvede mini gradska linija, koja bi povezivala Veliki Mokri Lug i Kumodraž.

- To bi omogućilo građanima da žive bolje i da njihov život bude konforniji. Na tome ćemo raditi. Ne mogu da obećam da možemo da završimo odmah, ali da bismo pustili liniju mora da postoji put preko koga bi ta linija išla. Sada postoji, što znači da su preduslovi završeni - rekao je Vesić.

Beograd.rs

Gradski menadžer je istakao da se u putnu infastrukturu u Beogradu nije ulagalo decenijama, koliko se ulaže poslednjih nekoliko godina. - Putna infrastruktura je u lošem stanju i zato ćemo u narednom periodu više da se time bavimo - poručio je Vesić. Događaju su prisustvovali i predsednici opština Voždovac i Zvezdara, Aleksandar Savić i Miloš Ignjatović koji su izrazili zadovoljstvo zbog asfaltiranja ulice Mitkov kladenac jer to, kako su rekli, puno znači građanima.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set