• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

29.04.2018

08:36

DVA MUŠKARCA U BGD POVREĐENA POD ČUDNIM OKOLNOSTIMA!

Beograd

DVA MUŠKARCA U BGD POVREĐENA POD ČUDNIM OKOLNOSTIMA!

Podeli vest

U saobraćajnim nezgodama u Beogradu protekle noći dve osobe su povređene, a još dvoje je povređeno pod nerazjašnjenim okolnostima, rečeno je u Hitnoj pomoći

Portparolka te službe Nada Macura rekla je jutros agenciji Beta da je muškarac (30) teško povređen pod nerazjašnjenim okolnostima u Deliblatskoj ulici na Ledinama zbog čega je prevezen u Kliničko-bolnički centar "Zemun", a Hitnu pomoć pozvali su radnici obližnje prodavnice.

Nešto posle ponoći u Ulici Pante Srećkovića na Zvezdari takođe pod nerazjašnjenim okolnostima povređjen muškarac koji je odbio pregled lekarske ekipe, rekla je Macura.

Na raskrsnici Cvijićeve i Bulevara despota Stefana u saobraćajnoj nezgodi oko 21.00 devojka (26), pešak, zadobila je ortopedsku povredu kolena i zbrinuta je na licu mesta, dok je mladić (30) takodje pešak lakše povređen u saobraćajnoj nezgodi oko 22.40 u Jakovu na okretnici autobusa 610.

Ekipa Hitne pomoći tokom noći intervenisala je 121 put, od čega je 19 intervencija bilo na javnom mestu, a pomoć lekara najviše su tražili hipertoničari, astmatičari i srčani bolesnici.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set