• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

03.05.2018

12:30

ŽELITE DOBRO PLAĆEN POSAO? Pravac na LINK2job sajam zapošljavanja!

Beograd

ŽELITE DOBRO PLAĆEN POSAO? Pravac na LINK2job sajam zapošljavanja!

Podeli vest

Ako ste nezaposleni ili ste nezadovoljni aktuelnim poslom i želite nešto da promenite u svojoj karijeri, veliki LINK2job sajam zapošljavanja je mesto na kojem treba da budete

Ovogodišnji sajam održava se 4. maja u hotelu Metropol i traje od 10 do 18 časova, a ono što bismo posebno istakli jeste da je ulaz besplatan. 

LINK2job sajam zapošljavanja održava se u organizaciji Centra za razvoj karijere uz podršku Grada Beograda i Nacionalne službe za zapošljavanje.

Sve što treba da uradite jeste da se prijavite i rezervišete svoje mesto na LINK2job sajmu zapošljavanja. 

Pored velike šanse da baš na Sajmu zapošljavanja pronađete posao, svako ko u petak, 4. maja, dođe u hotel Metropol dobiće na poklon kurseve engleskog jezika ili jedan od modula ECDL kursa po izboru (Word, Excel, PPT…). Prijavite se na sajtu LINK2job i rezervišite kurs, a potom na samom sajmu potvrdite svoju rezervaciju i kurs je vaš, potpuno besplatno!

Promo

Kursevi koje dobijate su online – preko interneta, što znači da ćete moći da ih pohađate kada god vi želite, sa bilo kog mesta, od kuće ili sa posla.

Osim kurseva, čekaju vas i brojne besplatne pogodnosti, pomoću kojih ćete unaprediti svoj CV. Imaćete mogućnost izrade profesionalne fotografije za CV, korisna predavanja i radionice kompetentnih stručnjaka, kao i mogućnost da kroz Job Box za simulaciju intervjua otkrijete kako vas poslodavci vide, gde grešite i kako to da ispravite. 

Posetioci Sajma imaće priliku da se povežu sa brojnim uspešnim kompanijama koje će na njemu tražiti nove kadrove, a među poslodavcima su Comtrade, Sitel, Comtrade, Nelt, EY, NCR, obrazovne ustanove ITAcademy, BusinessAcademy i Savremena gimnazija i mnogi drugi sa velikim brojem otvorenih radnih mesta. Oni traže i čekaju baš vas!

Ostvarite kontakt sa potencijalnim poslodavcima i među bogatom ponudom poslova pronađite pravi za sebe.

Posetioci Sajma zapošljavanja nisu samo nezaposleni nego svi oni koji žele da unaprede svoju karijeru, da steknu dodatne veštine ili da napreduju na poslu. LINK Centar za razvoj karijere pomoći će vam u tome. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set