• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: B92.net

05.05.2018

11:06

(FOTO) POLICIJA "OČISTILA" UŠĆE! Odneto više od 100 automobila BAHATIH VLASNIKA!

Beograd

(FOTO) POLICIJA "OČISTILA" UŠĆE! Odneto više od 100 automobila BAHATIH VLASNIKA!

Podeli vest

JKP "Parking servis" sproveo je veliku akciju uklanjanja nepropisno parkiranih vozila sa šetališta i zelenih površina na Ušću

Tokom noći, po nalogu komunalne inspekcije, uklonjeno je oko 100 bahato parkiranih automobila u koordinaciji sa Saobraćajnom i Komunalnom policijom, kao i Interventnom jedinicom beogradske policije, saopšteno je iz Parking servisa. 

U vanrednoj akciji su između ostalih, dizalicama „pauk" preneti i luksuzni automobili kao što su „Audi", „BMW", „Range rover", što pokazuje da niko nije privilegovan i da se propisi moraju poštovati, piše u saopštenju. 

Direktor JKP „Parking servis" Beograd Andrija Čupković je ovom prilikom apelovao na vozače da ne parkiraju na zelenim površinama i najavio da će „Zeleni pauk" nastaviti vanredne kontrole u svim delovima grada.

- Večeras smo ovde, jer oko splavova i dalje postoji problem bahatog parkiranja na zelenim površinama. O tome govore i svakodnevni izveštaji Beokom servisa iz Komunalne policije, u kojima je kao jedna od najčešćih prijava upućenih ovim službama navedeno nepropisno parkiranje. Parkiranjem na zelenim površinama pojedinci uništavaju i tek obnovljene zelene površine u parku Ušće, koji je predviđen za rekreaciju i uživanje, kao i za igru najmlađih u prirodi. To ne smemo dozvoliti, moramo stati na put pojedincima koji se trude da naruže sliku lepšeg i boljeg Beograda za koji se borimo - kazao je on. 

Parking servis


Naveo je da će akcije uklanjanja nepropisno parkiranih vozila biti nastavljeno i u narednom periodu posebno u parkovima, pored priobalja i ugostiteljskih objekata. 

Velike akcije uklanjanja nepropisno parkiranih vozila organizovane su i prethodnih godina. Tada je tokom večeri uklanjano i do 100 automobila iz Ulice Strahinjića Bana i okolnih ulica na Dorćolu, iz Njegoševe ulice, Omladinskih brigada na Novom Beogradu, sa Topličinog venca, okoline Hrama Svetog Save na Vračaru i sa zelenih površina ispred splavova i noćnih klubova.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
dragan sa

pre 5 godina

Neka pauk dodje u Juzni bulevar, zaradili bi milione.

petarr

pre 5 godina

Da jednom budemo svi jednaki... koliko će samo traje

MrDr

pre 5 godina

Da mogu, parkirali bi na samim splavovima. Toliko su bezobrazni i bahati da su prevršili svaku meru.Sad će kuknjava za 100 eura kazne,bez obzira što voze kola od 30.000 eura i više.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set