• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

09.05.2018

13:48

(VIDEO) SKANDAL U SKUPŠTINI GRADA! Đilas gurao odbornika SNS, pa napustio sednicu!

Beograd

(VIDEO) SKANDAL U SKUPŠTINI GRADA! Đilas gurao odbornika SNS, pa napustio sednicu!

Podeli vest

Čitava situacija je počela da se zakuvava tako što je Đilas tražio repliku na repliku što po pravilniku nije moguće. Reč je dobio član SNS Aleksandar Mirković, nakon čega ga je Dragan Đilas odgurnuo

U tom trenutku nastao je metež, a Đilas je pozvao svoje članove, okrenuo se i napustio sednicu.

Aleksandar Mirković je pokušao da smiri situaciju, te je izašao da popriča sa liderom opozicije, nakon čega je Đilas dao izjavu da uopšte nije video Markovića, da mu je došao sa leđa, te da uopšte nije želeo da ga gura već da se sve odigralo slučajno.

Međutim, prisutni su saglasni da je čitava situacija iscenirana, te da su članovi opozicije svesno napravili frku kako bi izašli sa sednice.

Podsećamo, konstitutivna sednica Skupštine grada Beograda počela je već u prvim minutima u oštrom tonu. ?ilas je tražio da se proširi dnevni red sednice i da se formira komisija koja će utvrditi kako su raspodeljena sredstva koje je država svojevremeno prebacila Centru za socijalni rad. 

Na ovu Đilasovu izjavu reagovao je dosadašnji gradski menadžer Goran Vesić i rekao da je ovo je jasan pokušaj prekrajanja volje građana.

- Na ovoj skupštini se biraju sekretar, predsednik i potpredsednik Skupštine grada. Ovo je pokušaj da Đilas sakrije kako se kralo kada je on bio na vlasti i da Skupština ne raspravlja o tome šta je on radio kao gradonačelnik. On je podelio 728 miliona dinara između 2008. i 2013. godine i ako o nečemu treba da raspravljamo, onda treba da raspravljamo o tome kako se on on obogatio dok je bio gradonačelnik - izjavio je on i tim povodom najavio formiranje anketnog odbora.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Maja

pre 5 godina

Taj što nas je opljačkao da vrati pare, a ne da sedi u Skupštini u italijanskom odelu,dok mi seljaci,radnici,školovani i beskućnici nosimo izanđala,stogodišnja raspadnuta "odela." Šta će nama toliki poslanici,dokle da grcamo zbog glomaznog,birokratskog aparata,zbog toga nam jedni odoše iz zemlje,drugi u zemlju.

Branko

pre 5 godina

Djilas je naucio da ne prisustvuje sednicama, bruka i sramota je kad narod ima takvu opziciju !!!!?????

kimi

pre 5 godina

To je ta Djilasova "demokratska" borba za bolji Beograd,napravi frku pa pobegne.

Lokica74

pre 5 godina

Djilas je navikao na bahato ponasanje i provociranje drugacije ne zna!

Svetlana Vr

pre 5 godina

Djilas je skandal majstor i provokator, ne zna taj nista dobro da uradi!

daca

pre 5 godina

Opozicija ne prestaje da iznenadjuje svojim postupcima.

Goran

pre 5 godina

Они би да Скупштину града претворе у бојно поље?

poli

pre 5 godina

Od Đilasa se drugo i nije moglo očekivati on na sve moguce nacine opstruise rad skupstine grada i ne postuje volju gradjana Beograda

Mita

pre 5 godina

Djilas navikao da svuda gde se pojavi izvodi cirkuske predstave.

Marko

pre 5 godina

Očito je došao samo kako bi provocirao i kako bi izzavao tuču ili skandal.

Feđa

pre 5 godina

Videlo sa pravo lice opozicije , koja je samo spremna na nasilje i na bahatost.

Mia

pre 5 godina

Cudno bi bilo da je ostao na serdnici!Navikao je skandal majstor gospodin Dilas da dobija dnevnice ,a da nista ne radi!Njegovoj neozbiljnosti i bahatosti nema kraja!

BOBAN

pre 5 godina

Od Dragana Djilasa se naravno ovakav scenario i ocekivao on je i dosao na sednicu kako bi napravio neku dramu. Kako bi imao alibi da se vise ne pojavljuje na Gradskoj Skupstini kao i predhodne cetiri godine, ali je zato na blagajni redovan posetilac.

poli

pre 5 godina

Đilasovo posanja danas je sramno posle opstrukcije provokacija presao je i na nasilje ali nista to mu ne pomaze ne moze da promeni volju ljudi u Beogradu, koji jedino imaju poverenje u SNS

Ana Mona

pre 5 godina

Bahati Djilas i dalje nastavlja po starom, cim mu nije po volji sledi napad!

anamarija

pre 5 godina

Ovakvim ponasanjem Djilas samo jos vise tone u ocima gradjana.

aca

pre 5 godina

Đilas nikad nije ni bio normalan,samo je glumio da je normalan.

Miloš

pre 5 godina

Ništa novo od Đilasa, on samo silu zna da primenjuje, nikad ništa pametno da kaže. Treba da ga je sramota...

Izbori 2024

Vesti

"Tomahavk ima ogromnu količinu eksploziva, evakuacija je neophodna" - Niški deminer o uklanjanju neeksplodirane rakete sa gradilišta
Društvo

"Tomahavk ima ogromnu količinu eksploziva, evakuacija je neophodna" - Niški deminer o uklanjanju neeksplodirane rakete sa gradilišta

Slađan Vučković (52), nekadašnji deminer Vojske Savezne republike Jugoslavije, koji je ostao bez obe ruke u razminiravanju Kopaonika, kazao je za naš portal da je pametno što je naređena evakuacija naselja Stevan Sinđelić jer ukoliko se sa gradilišta zaista uklanja Tomahavk, to ubojno sredstvo sadrži ogromnu količinu eksploziva – čak 454 kilograma.

20.04.2024

11:55

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Detonacija! Gvardiola napušta Siti!
Fudbal

Detonacija! Gvardiola napušta Siti!

"Mančester siti razmišlja o budućnosti bez Pep Gvardiole. Sve manje veruju da će produžiti ugovor koji ističe 2025. godine", javlja španski portal "Relevo".

20.04.2024

10:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set