• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

09.05.2018

18:30

"IGRAJMO ZA VASU" Jovičić igrao basket na humanitarnom turniru!

Beograd

"IGRAJMO ZA VASU" Jovičić igrao basket na humanitarnom turniru!

Podeli vest

Predsednik GO Palilula Aleksandar Jovičić, danas je u svojstvu kapitena košarkaškog tima Opštine, otvorio humanitarni košarkaški turnir “Igrajmo za Vasu”, koji se održava u Domu učenika srednje PTT škole

Na inicijativu učenika ove srednje škole organizovan je turnir u košarci na kojem su prijavljene 72 ekipe. Kotizacija za učešće je 1000 dinara a sav prihod namenjen je lečenju dvanaestogodišnjeg dečaka Vasilija Pavićevića iz Arandjelovca, koji boluje od crevne pasaže, i koj i lečenje mora da nastavi u Londonu.

Akciju je pored opštine Palilula podržala i Srednja železnička škola, kao i kompanije Galenika i Knjaz Miloš.

- Obzirom da je za lečenje malog Vase potrebno 15.000 eura, mi pozivamo sve društveno - odgovorne kompanije i pojedince da uzmu učešće i da svako odvoji koliko može, ne bi li ovaj dečak što pre otišao na operaciju i vratio se zdrav. Nadam se da će ova naša akcija motivisati sve ljude dobre volje i da će Vasilije uskoro imati srećno i bezbrižno detinjstvo, jer svako dete to mora da ima - rekao je predsednik opštine Palilula Aleksandar Jovičić.

Sonja Pavićević, majka malog Vasilija, zahvalila se Domu PTT-a i opštini Palilula, kao i svim humanim ljudima koji pomažu da Vasa ozdravi. 

- Verujem da ima još dobrih ljudi kao što je predsednik opštine Palilula i kao što su ova deca koja danas i sutra igraju za moje dete. Molim samo ovom prilikom nastavnike iz njegove škole u Arandjelovcu da imaju razumevanja za njegovu bolest, jer on ima drugačije potrebe od ostale dece. Njemu nedostaje deo debelog creva i često mora da izadje sa nastave u toku časova. Njegova razredna je divna žena, puna razumevanja što nam mnogo znači u ovoj situaciji, ali molim i ostale nastavnike da shvate u kakvoj je Vasa situaciji - kaže majka Sonja. 

Žiro račun i sms za pomoć malom Vasiliju su: 421 na 3030 sms i 840-695667-82 model i poziv na broj 878 sa naznakom: sredstva za lečenje Vasilija Pavićevića.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Deki

pre 5 godina

Zadovoljstvo je živeti na opštini u kojoj je predsednik jedan od prvih pokretača i učesnika humanih akcija.

Deki

pre 5 godina

Zadovoljstvo je živeti na opštini u kojoj je predsednik jedan od prvih pokretača i učesnika humanih akcija.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set