• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

10.05.2018

18:32

VESIĆ ODUVAO ŽIVKOVIĆA: Ovako izgleda kad neko ko je neznalica laže!

Beograd

VESIĆ ODUVAO ŽIVKOVIĆA: Ovako izgleda kad neko ko je neznalica laže!

Podeli vest

Gradski menadžer Goran Vesić odgovorio je na laži koje je na društvenim mrežama plasirao Zoran Živković

Predsednik Nove stranke Zoran Živković objavio je danas status na svom profilu na Fejsbuku u kom je istakao da sadašnja vlast žrtvuje hrast koji je star 139 godina, a sve zbog fontane.

Odmah nakon Živkovićevih laži oglasio se gradski menadžer Goran Vesić koji je objasnio kako stoje stvari i raskrinkao Živkovića.

Naime, nije reč ni o kakvom hrastu starom 139 godina, već o platanu starom 70 godina niti je u planu da se on seče i na tom mestu gradi fontana.

- Ovako izgleda kada neko ko je neznalica laže. Prvo, nije u pitanju hrast nego platan. Drugo, nije drvo staro 139 godina već 70. Treće, drvo nije zaštićeno, ali je hvala Bogu zdravo. Četvrto, na tom mestu nikada nije planirana fontana niti će je biti. Ali šta da pčekujete od čoveka koji svakog dana bar jednom slaže i misli da je to politika - napisao je Vesić na svom profilu na Fejsbuku.

Izgleda da se Živković malo pogubio u svojim lažima pa je krenuo da proziva ljude koji pošteno rade na ulepšavanju Beograda, a to je ono što Živković nikada nije radio, pošto je gledao samo korist i interes.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Mita

pre 5 godina

Vesic je ovom lazovu pokazao mesto. Argumentovano i kulturno.

Mita

pre 5 godina

Vesic je, zargonski receno, oduvao Zivkovica svojom argumentacijom.

mihajlo

pre 5 godina

Ova vlast za razliku od predhodne ima šta da pokaže, i vidi se šta je uradila, rezultati su vidljivi!

Vojislav

pre 5 godina

Dva idiota se sukobili.Bivsi savetnik svog sefa pljuje po njemu.Obojicu sam na poslu sretao svaki dan.Malo je reci da su obojica. Iskompleksirani idioti ili kako je to voleo da kaze pokojni advokat Strahinja Kastratovic mediokriteti.

Nada

pre 5 godina

Svako polazi u životu od sebe. Ako bi tako nešto uradi Zoran Živković,ugradivši se procentom za neki posao, ne znači da bi Vesić. Neka brine Živković o svojim plantažama vinograda, koje je posadio posle 2000 godine, i o poreklu novca koji je stekao, naravno posle 2000- te godine.

kornjacarade

pre 5 godina

vesić je objasnio koliko je živković mali čovek

brane

pre 5 godina

Vesic pravedan Zivkovica ispravio u njegovim lazima koje svakoi dan plasira.

Cana

pre 5 godina

Zivkovic je pokusao da se pokaze kao vrsni poznavalac drveca, ali je ispao smesan, jer ne moze da napravi razliku izmedju hrasta i platana.Ko zna sta on sece za Bozic.

Zoka

pre 5 godina

Zivkovicu je smao vazno da nesto napise na tviteru svaki dan, nije vazno da li je tacno ili nije, ali cinjenice ga uvek nekako poklope.

Zija

pre 5 godina

Živković ,šifra vinograd, jedino što zna da radi je da širi neistine i radi sve u ličnu korist, a sve to pravdajući tobože politikom. Stvarno jadno i bedno!!!

Dangubić

pre 5 godina

Teško je nekome ko je ogrezao u lažima bilo šta dokazati kada on od šume laži ne može ni da vidi istinu koja je očigledna.

Spasojevic

pre 5 godina

Grozd ,po grozd Platan,ili cer,ili hrast .Ipak vino

Davljenik

pre 5 godina

E moj Zivkovicu, sta ces kraj Morave kad ne znas da plivas?

Nena

pre 5 godina

Svaka čast Goranu Vesiću, spustio je na zemlju Živkovića!

Marina

pre 5 godina

Odlično je rekao Vesić. Sad Živković neće znati šta da kaže!

Zlatko

pre 5 godina

Vesić je čovek koji svaki podatak vezan za Beograd, radove koji se planiraju , zna i zato je najbolji gradski menadžer. Stvar je odbornika koga će izabrati za gradonačelnika, ali za mene je Vesić jedan od glavnih kandidata za to mesto.

Mira

pre 5 godina

Nikad laž nije dugo trajala. Svaka istina na videlo izađe. Ali je još tužnije kada se neko koristi ovakvim stvarima, kako bi izdejstvovao poverenje građana i ostalih članova opozicije.

elazivkovic

pre 5 godina

Sramota je kako se plasiraju lazi. Treba uvesti kazne za javno plasiranje lazi narodu!

Ana

pre 5 godina

Živković je običan prostak, koji je umislio da je bitan, a nesvestan je koliko je mizeran. Tako da nema on ništa niti pametno niti značajno da kaže.

Maša

pre 5 godina

Možda se sve to Živkoviću učinilo,ili je možda sanjao.

psiholoskinja

pre 5 godina

Kada imate argumente za svedoke sve je jasno kao dan.

Una

pre 5 godina

Zivkovic osim lazi i izmisljotina i nema sta drugo da plasira.

Milana

pre 5 godina

Vesic mu je dobro objasnio i ukazao argumentima koliko je neznanje Zivkovica.

kornjacarade

pre 5 godina

vlast za vreme živkovića ništa nije uradila pa im sad očigledno smeta što gradjani podžavaju vesića i sns

Aleksandar Makedonski

pre 5 godina

ova vlast je dosta napredovala i dosta uradila za razliku od predhodnika

Petar Pan123

pre 5 godina

Tako i treba. Sa lazovima i onima koji su se obogatli zahvaljujucim proslim rezimima treba pokazati gde im je mesto! Sto manje takvih u politici!

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set