• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

12.05.2018

20:07

NOVA SALA ZA UČENIKE! Vesić obišao radove na izgradnji sale u OŠ "Nikola Tesla"

Beograd

NOVA SALA ZA UČENIKE! Vesić obišao radove na izgradnji sale u OŠ "Nikola Tesla"

Podeli vest

Gradski menadžer Goran Vesić obišao je danas radove na izgradnji fiskulturne sale u Osnovnoj školi "Nikola Tesla" u mestu Skela, opština Obrenovac, za čiju su izgradnju Grad Beograd i opština Obrenovac izdvojili 70 miliona evra

Vesić je rekao da je uvek zadovoljstvo kada se uradi nešto za decu i dodao da ta škola postoji od 1904. godine, odnosno da ima tradiciju dužu od jednog veka.

Podsetio je da je 13. novembra prošle godine bio u Skeli i razgovarao sa meštanima šta može da se uradi za to mesto kako bi njihov život bio još bolji. 

Kazao je da su meštani imali nekoliko zahteva, te da su tražili da se uradi fiskulturna sala u školi, putevi prema Ušću i prema Grabovcu, da se sredi divlja deponija koja je postojala na ulasku u Sklelu, da se pomogne oko izgradnje Crkve, te da se uredi autobusko stajalište koje je bilo problematično.

Danas, nakon šest meseci mogu da kažem da smo većinu od tih stvari uradili, a najvažnija je fiskulturna sala. Ovu fiskulturnu salu, na kojoj su radovi počeli ovih dana, završićemo u avgustu i prvog septembra će đaci moći da je koriste - kazao je Vesić. 

Informer

Istakao je da kada se završi sa izgradnjom te sale, s obzirom da je u Grabovcu već završena, postojaće još samo jedna škola na teritoriji opštine Obrenovac, a to je Zvečka, koja neće imati fiskulturnu salu.

Upitan zašto u Zvečkoj još nije izgrađena sala, s obzirom da je ugovor potpisan pre skoro godinu dana, Vesić je kazao da je problem u administraciji, odnosno da "Ministarstvo prosvete devet meseci nije bilo u stanju da formira komisiju koja bi to radila". 

Informer





Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Tina

pre 5 godina

Vesić je vredan i radan. Drago mi je da se brine i o školama pored svih obaveza koje ima.

Alhemičar

pre 5 godina

Најважније је радити за децу и створити им боље услове за школовање.

Bibi

pre 5 godina

Ulaganja u skolstvo i obrazovanje je uvek prava investicija.

tara

pre 5 godina

Lepa vest i moze se videti da se sve vise ulaze u ovakve stvari, i djaci su ovo itekako zasluzili.

Filip

pre 5 godina

Веома добра инвестиција за Обреновац.

Cane

pre 5 godina

Tesko da ce sala kostati 70 miliona evra... Sta vam je...

Suzana

pre 5 godina

Ovo je za svaku pohvalu,a treba i dalje da se nastavi ulaganje u decu i omladinu.

Predrag

pre 5 godina

Ova vlada je uradila vise za 2 meseca nego DJilasova vlada za 8 godina.Bravo za Vesica samo neka nastavi sa razvijanjem naseg glavnog grada

Ana

pre 5 godina

Veoma je važno ulagati u pravilan razvoj dece i zato maksimalno pozdravljam ovaj projekat.

Maja

pre 5 godina

Fizicko vaspitanje je veoma vazno za pravilan razvoj nase dece. Treba sto vise graditi nove fiskulturne sale.

mirko

pre 5 godina

Izgradnja sale je vrlo vazna za razvoj sporta i usmeavanja mladih ka tome.

aca

pre 5 godina

Ulaganje u školstvo je ulaganje u budućnost države!

veljko

pre 5 godina

Promocija i ulaganje u sport je ulaganje u prave vrednosti.

robinhude84

pre 5 godina

Deci je potreban sport da bi se bolje razvijali!

Miko

pre 5 godina

Bravo Vesicu na ovom projektu jer deca su nasa buducnost.

provincijalka

pre 5 godina

Ulaganje u budućnost - našu decu - je najbolje ulaganje.

milica

pre 5 godina

Bilo je i potrebno to da se uradi a ono što je i obećano biće ispunjeno

Vanja

pre 5 godina

Briga o deci je najvažnija. Sada će učenici OŠ "Nikola Tesla" imati svoju salu na koju mogu da budu ponosni.

Ana

pre 5 godina

Gradski menadžer svakodnevno pokazuje odgovornost u obavljanju svog posla.Jako je dobro što se više nego ranije ulaže u prigradska naselja.

Nina

pre 5 godina

Gradska vlast je vrlo posvećena i aktivna u realizaciji brojnih projekata koji se odvijaju na teritoriji grada.Prigradska naselja zaista zaslužuju da se u njih uloži mnogo više sredstava nego što je to ranije bio slučaj.

Petar Pan

pre 5 godina

Posao za decu je najvazniji posao. Bez dece mi kao narod ne postojimo! Sto vise ulaganja u mlade, Srbija ce vecno ziveti!

Izbori 2024

Vesti

Brnabić: Rezolucija o Srebrenici nametanje najteže kvalifikacije Srbiji i narodu, ali to neće oslabiti Vučića - narod vidi koliko se bori!
Politika

Brnabić: Rezolucija o Srebrenici nametanje najteže kvalifikacije Srbiji i narodu, ali to neće oslabiti Vučića - narod vidi koliko se bori!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić rekla je danas da se sve što se dešava sa nasilnim guranjem tzv. Kosova u Savet Evrope i rezolucije o genocidu u Srebrenici, nameće čitavoj Srbiji i srpskom narodu a da u tome deo opozicije vidi "šansu i sreću" samo zato što misle da će time oslabiti predsednika Aleksandra Vučića.

24.04.2024

12:17

Udruženi pritisak! Kandićeva seje zlo sa ekstremistima iz BiH! Prljava kampanja za rezoluciju o Srebrenici!
Politika

Udruženi pritisak! Kandićeva seje zlo sa ekstremistima iz BiH! Prljava kampanja za rezoluciju o Srebrenici!

Društvo za ugrožene narode, Memorijalni centar Srebrenica i Helsinški odbor za ljudska prava u Srbiji, čiji je osnivač Nataša Kandić, u pismu upućenom svim državama članicama Ujedinjenih nacija pozivaju sve ambasadore zemalja članica UN da glasaju za podršku sramnoj rezoluciji Generalne skupštine kojom bi se, kako se navodi, "11. juli proglasio Međunarodnim danom sećanja na genocid u Srebrenici 1995. godine".

24.04.2024

12:11

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set