• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

20.05.2018

23:35

TURISTI NAPUNILI BEOGRAD! Nikodijević: Pravi potez, prihodi i do 20 miliona evra!

Beograd

TURISTI NAPUNILI BEOGRAD! Nikodijević: Pravi potez, prihodi i do 20 miliona evra!

Podeli vest

Veliki broj turista u Beogradu još jedna je potvrda da je organizacija Fajnal fora bila pravi potez, izjavio je danas predsednik Skupštine grada Beograda Nikola Nikodijević i istakao da će beogradska ekonomija od tog turnira prihodovati između 18 i 20 miliona evra

- Restorani, kafići i tržni centri su puni, a smeštaj je gotovo nemoguće naći. To dovoljno govori o ekonomskom aspektu organizacije završnog turnira košarkaške Evrolige - kaže Nikodijević.

Naveo je da su navijači klubova učesnika već treći dan u Beogradu, a da nije bilo ni najmanjeg incidenta. 

- Slika koja je sinoć iz Šark arene otišla u više od 200 zemalja najbolja je moguća promocija Beograda i nešto što nema cenu - istakao je Nikodijević posle obilaska. fan zonu "Fajnal fora" na Kalemegdanu. 

Kako je preneo Beoinfo, Nikodijević je rekao da Fajnal for nije samo sportski i ekonomski događaj, već ima i političku dimenziju.
Kaže i da je prisutan veliki broj zvanica iz Turske i Španije, čiji timovi su finalisti turinira. 

- Nadam se da će i poslednji takmičarski dan proći u najboljem redu, kao i da će svi gosti Beograd napustiti zadovoljni - rekao je Nikodijević i istakao da je naš cilj da što pre ponovo dobijemo organizaciju Fajnal fora.



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set