• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

25.05.2018

07:38

JEDNA OSOBA RANJENA VATRENIM ORUŽJEM,  šestoro povređenih u saobraćajnim nezgodama!

Beograd

JEDNA OSOBA RANJENA VATRENIM ORUŽJEM, šestoro povređenih u saobraćajnim nezgodama!

Podeli vest

U Beogradu je prethodne noći povredjen muškarac iz vatrenog oružja, a šest osoba je povredjeno u saobraćajnim nezgodama, kazala je jutros portparolka Hitne pomoći Nada Macura

Ona je za agenciju Beta rekla da je oko 21.30 u Radničkoj ulici povredjen muškarac (26), koji je, s više prostrelnih rana preminuo u Urgentnom centru. 

(FOTO) KRVAVI OBRAČUN NA ČUKARICI: Izrešetan navijač Rada, napadač U BEKSTVU!

Oko 23.15 na Bulevaru Zorana Djindjića dve žene starosti 45 i 47 godina povredjene su u saobraćajnoj nezgodi i one su prevezene u Kliničko bolnički centar Zemun. 

Na uglu Rabina Alkalaja i Gundulićeve ulice muškarac (28) je povredjen u nezgodi, dok je oko 20.15 u Ulici Vojvode Stepe povredjen muškarac (53) koji je odbio prevoz do bolnice. 

Muškarac (23) i žena (20) povredjeni su na Avalskom putu u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila oko 19.20 i prevezeni su u Urgentni centar. 

Ekipa Hitne pomoći imala je jutros do 7 časova ukupno 93 intervencija, od čega 22 na javnom mestu, a pomoć lekara najviše su tražili astmatičari a više ljudi se javljalo sa gušenjem zbog alergije i astme.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set