• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

25.05.2018

18:21

REZULTAT ZA PAMĆENJE! NA SAJMU TEHNIKE I TEHNIČKIH DOSTIGNUĆA sklopljeni poslovi VREDNI MILIONE EVRA!

Beograd

REZULTAT ZA PAMĆENJE! NA SAJMU TEHNIKE I TEHNIČKIH DOSTIGNUĆA sklopljeni poslovi VREDNI MILIONE EVRA!

Podeli vest

Pod kupolama Beogradskog sajma završen je 62. Međunarodni sajam tehnike i tehničkih dostignuća. Ukupna vrednost sklopljenih poslova za vreme trajanja manifestacije, od 21. do 25. maja, iznosi nekoliko miliona evra 

Već prvog dana sajma dve mašine vredne po 500.000 evra pronašle su nove vlasnike. Reč je o industrijskim mašinama za probijanje lima i za rezanje plazmom pod uglom i gasnim plamenom. 

Prodate su i sve izložene mašine specijalizovanog mobilnog robota, a jedna kompjuterski kontrolisana mašina pronašla je svog kupca iz Makedonije, dok su hrvatski zastupnici fiber lasera rasprodali sve mašine sa štanda. 

Pljuštali su i aparati za zavarivanje, obradu metala, prese, alati, 3-D štampači i laseri...

Zanimljiv je podatak da je kompanija iz Republike Srpske, ovogodišnji dobitnik sajamske velike nagrade Korak u budućnost, ugovorila instaliranje čak 120 sistema za automatsku protivgradnu stanicu APGS u Srbiji. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set