• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

26.05.2018

11:00

DANAS I SUTRA POLA BEOGRADA ZATVORENO! Nikako nemojte ovim ulicama! (KOMPLETAN SPISAK)

Beograd

DANAS I SUTRA POLA BEOGRADA ZATVORENO! Nikako nemojte ovim ulicama! (KOMPLETAN SPISAK)

Podeli vest

U okviru priprema i održavanja centralne manifestacije proslave Dana Ministarstva unutrašnjih poslova, danas i sutra biće izmenjen režim saobraćaja u prestonici, posebno u ulicama Trg Nikole Pašića, Bulevar kralja Aleksandra, Kralja Milana, Kosovskoj, Kneza Miloša i Takovskoj. Saobraćaj će danas biti obustavljen od 18 do 23 sata, a sutra od 8 do 15 časova, najavljeno je iz MUP-a

U tom vremenskom intervalu za saobraćaj će biti zatvorene ulice Trg Nikole Pašića od Terazija do Ulice Kneza Miloša u oba smera, Dečanska ulica od tunela do Trga Nikole Pašića, Bulevar kralja Aleksandra od Ulice kneza Miloša do Beogradske ulice u oba smera i od Beogradske ulice do Ruzveltove ulice samo desna kolovozna traka.

Takođe, saobraćaj će biti obustavljen i u Beogradskoj ulici od Ulice Ilije Garašanina do Bulevara kralja Aleksandra u oba smera, Ulica kneza Miloša od Takovske do Nemanjine u oba smera, Takovska ulica od Ulice 27. marta do Ulice kneza Miloša u oba smera i Ulica kralja Milana od Terazija do Slavije u oba smera.

Tanjug

Danas od 18 časova biće zabranjeno parkiranje vozila i biće uklonjeni automobili na parkingu Trga Nikole Pašića na uglu sa Vlajkovićevom ulicom. Od ponoći do završetka centralne manifestacije Dana MUP-a biće zabranjeno parkiranje i biće uklonjeni automobili na parking prostor na uglu Trga Nikole Pašića i Vlajkovićeve ulice, desna strana parkinga Vlajkovićeve ulice i parking prostor u Kosovskoj ulici od Vlajkovićeve do Takovske ulice.

Proslava Dana MUP-a biće održana u nedelju 27. maja različitim aktivnostima na više lokacija u Beogradu. Centralna manifestacija biće počeće u podne ispred Doma narodne Skupštine Republike Srbije.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Englezi od gotovog napravili veresiju! Nemci trljaju ruke!
Fudbal

Englezi od gotovog napravili veresiju! Nemci trljaju ruke!

Kao što je već poznato, od naredne sezone Liga šampiona igraće se po novom formatu. Jedan od noviteta biće taj da će dve najuspešnije zemlje po koeficijentu dobiti dodatno, peto mesto u elitnom takmičenju! Iako je delovalo da je to pitanje rešeno, brodolom engleskih klubova u završnici evrokupova gotovo izvesno, doneće veliki preokret u korist nemačke Bundeslige!

18.04.2024

15:38

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set