• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/blic.rs

29.05.2018

15:10

(VIDEO) PUTNICI U PANICI! Vozač na liniji 28 laktovima "drži" volan dok kuca poruke i surfuje društvenim mrežama!

Beograd

(VIDEO) PUTNICI U PANICI! Vozač na liniji 28 laktovima "drži" volan dok kuca poruke i surfuje društvenim mrežama!

Podeli vest

Vozač trolejbusa na liniji 28 snimljen je pre nekoliko dana dok je tokom vožnje koristio telefon, kucao poruke i surfovao društvenim mrežama, a istovremeno laktovima okretao volan i upravljao vozilom

Iako je kažnjivo i zakonom zabranjeno korišćenje telefona tokom vožnje, to nije sprečilo ovog profesionalnog vozača da dok vozi gradom, gleda i u telefon.

Osim što taj potez predstavlja opasnost za putnike, opasnošću su izloženi i drugi učesnici u saobraćaju. Iznerviran situacijom, jedan od putnika je svojim mobilnim telefonom snimio neodgovornog vozača koji, udubljen u telefon to nije ni primetio.

Jednom rukom drži volan i vozi, a posle volan pridržava samo sa laktovima! Ovaj bahati vozač na liniji broj 28 (2054) u toku vožnje surfuje po internetu (Instagram), kuca sms poruke i u isto vreme vozi! - napisao je korisnik Tvitera koji je ovaj događaj snimio.

U komentarima je jedan putnik naveo da nije prvi put da ovaj vozač to radi.

"Čovek to radi svakog dana. Dva puta sam pokušavao da mu skrenem pažnju na poslednjoj stanici. Prvo me je ignorisao i tupo gledao a posle me više nije ni gledao" glasi komentar.

Iz GSP-a su rekli da pomenuti vozač još uvek nije dobio ni jednu prijavu.

- Ukoliko ga neko prijavi određuje se komisija i zasedaju šef, direktor i pravnik koji će odlučiti kakva kazna sleduje vozača prema tome koja je vrsta povrede rada u pitanju - kažu u GSP-u.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Srpska posla

pre 5 godina

I? Šta se desilo? Ne kazem da je ispravno, naprotiv. Trolejbusi ne jure. Da li znate šta rade piloti i stjuardese na 10, 12 hiljada metara, a u avionu 300, 400 putnika. Nego, operativac, da si pravi, ti bi mu kucnuo na prozorče i upozorio ga da radi nezako itu i nebrzbednu radnju, da vozi narod. Nisi smeo, nisi imao hrabrosti, nego tuzibaba. Objavio. Humanije si morao da postupiš.

Sale

pre 5 godina

Moj Miško može vezanih očiju 2km. u rikverc da vozi ????

zlata

pre 5 godina

Pa ljudi,ja ovo ne mogu da verujem da gledam.Ovde se radi o zavisniku od drustvenih mreza! Pa zar takvi vozaci prevoze starije,decu i "brinu" o njihovoj bezbednosti ???Hitno mu uruciti Otkaz pa neka kod kuce kucka po citav dan na telefonu.Hvala putniku koji je dostavio dokaz !

Vojislav

pre 5 godina

Nista novo.Pa ovakvo ponasanje vozaca GSP u Beogradu je normalna pojava,a nadlezni ne preduzimaju nista da ovakvu neodgovornost sprece,pre nego se desi nesreca.

Izbori 2024

Vesti

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!
Društvo

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!

U ataru između Crepaje i Padine u sredu popodne uočena je pojava za koju su mnogi pomislili da je tornado ili tromba, a u mnoštvu komentara povodom snimka objavljenog na društvenim mrežama, našle su se i pretpostavke da je Srbijom protutnjao “pustinjski đavo”, međutim, autorka snimka je navela da je u pitanju gustnado (gastnado).

18.04.2024

21:47 >> 21:50

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set