• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

01.06.2018

13:10

(FOTO) PORODIČNI VIKEND U KOMBANK DVORANI: Filmska zabava za roditelje i decu svagog prvog vikenda u mesecu

Beograd

(FOTO) PORODIČNI VIKEND U KOMBANK DVORANI: Filmska zabava za roditelje i decu svagog prvog vikenda u mesecu

Podeli vest

Prvi "Porodični vikend" u Kombank dvorani biće održan u subotu i nedelju 2. i 3. juna od 10 do 17h. Najmlađi će sa svojim roditeljima moći da uživaju u celodnevnoj filmskoj avanturi uz najnovije naslove iz sveta animiranog filma

Među porodičnim filmovima je  i  uzbudljiva avantura "Čarobni princ" koja nam dolazi od producenata čuvenog animiranog oskarovca Šreka.

Najmlađe očekuju i  besplatne kreativne radionice, a  mališani koji imaju Porodičnu karticu, uz kupljenu ulaznicu će na poklon  dobiti Mali Politikin Zabavnik i kokice, dok njihovi roditelji/pratioci plaćaju dečiju cenu ulaznica. 

Porodična kartica preuzima se jednostavno, dolaskom na blagajnu Kombank dvorane. Kartica je potpuno besplatna, a članstvo sa sobom ne povlači nikakve obaveze. 

Čarobni princInformer

Čarobni princ

Članstvo u Porodičnom klubu  namenjeno je deci do 13 godina, koja će uz karticu ovog kluba ostvariti specijalne popuste prilikom kupovine bioskopske karte, a uz svaku kupovinu ulaznice na poklon će dobiti kokice.  

Roditelj/pratilac, takođe, ostvaruje popust pri kupovini ulaznice za sve filmove preporučene deci do 13 godina. Popust za roditelje/pratioce važi svakog radnog dana do 17 časova, kao i za Porodični vikend, koji se održava svakog prvog vikenda u mesecu.

Dvoranainformer.rs

Dvorana

FILMSKI PONEDELJAK

Ponedeljak je u renoviranom  Domu sindikata - Kombank dvorani  rezervisan za popuste na filmsku zabavu. Pod nazivom "Filmski ponedeljak", svakog prvog radnog dana u nedelji u novom ambijentu možete ostvariti popuste na cenu karata za sve projekcije.

Mala salainformer.rs

Mala sala

Za sve posetioce omogućen je i  besplatan Loyality program namenjen svim generacijama. Film klub ( Namenjen je svim ljubiteljima bioskopa i filmske umetnosti, koji od svog omiljenog bioskopa očekuju više).

Porodični klub(Namenjen je porodicama sa decom do 13 godina, a ostvaruje se popust za celu porodicu); Teen klub (Namenjen je osobama od 14 do 19 godina i omogućava brojne popuste i pogodnosti za posetioce bioskopa ) Senior klub ( Namenjen osobama starijim od 55 godina)


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Jovanov: Izmenama zakona se omogućavaju izbori u Beogradu i na lokalu 2. juna!
Izbori 2024

Jovanov: Izmenama zakona se omogućavaju izbori u Beogradu i na lokalu 2. juna!

Šef poslaničke grupe "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" Milenko Jovanov obrazložio je danas predlog izmena Zakona o lokalnim izborima koje su, kako je rekao, podržale poslaničke grupe većine, ali i deo opozicije, i kojima se omogućuje da se beogradski i lokalni izbori, koji nisu održani u decembru, održe istog dana - 2. juna.

22.04.2024

11:58

Vesti

Rezolucija o Srebrenici otvara Pandorinu kutiju! Ruski ambasador izneo jasan stav
Politika

Rezolucija o Srebrenici otvara Pandorinu kutiju! Ruski ambasador izneo jasan stav

Ambasador Ruske federacije pri Ujedinjenim nacijama Vasilij Nebenzja izjavio je večeras da bi Rezolucija o Srebrenici mogla da otvori "Pandorinu kutiju", ali i da je veoma važno što je predsednik Srbije Aleksandar Vučić bio prisutan danas na sednici Saveta bezbednosti UN na kojoj se raspravljalo o šestomesečnom izveštaju Unmika o situaciji na Kosovu i Metohiji.

22.04.2024

23:44

TV

Dok predsednik Vučić navodi realne argumente, Vjosa Osmani odgovara lažima i nebulozama! Velika bitka za Srbiju u Njujorku! (VIDEO)
Live TV

Dok predsednik Vučić navodi realne argumente, Vjosa Osmani odgovara lažima i nebulozama! Velika bitka za Srbiju u Njujorku! (VIDEO)

Na sednici Saveta bezbednosti UN Vjosa Osmani dala je repliku na reči predsednika Aleksandra Vučića. Gosti "Info dana" bili su analitičar Dejan Miletić, advokat Pavle Staničić, politikolog Marko Šćepanović i pukovnik Veselin Šljivančanin komentarisali su govor Vjose Osmani u Njujorku. Uživo u studio javio se i Lazar Stević, dopisnik Informera sa Kosova i Metohije.

22.04.2024

18:09

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set