• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

11.06.2018

14:23

VESIĆ: Zbog blokade puteva najugroženiji ostali bez hrane

Beograd

VESIĆ: Zbog blokade puteva najugroženiji ostali bez hrane

Podeli vest

Zbog blokade puteva koja je jutros izazvala kolaps u Beogradu, saobraćaj je bio u prekidu i na potezu od Malog Požarevca ka Mladenovcu te usled toga vozila za dostavljanje besplatnih obroka nisu mogla da stingu na punktove narodnih kuhinja, izjavio je danas zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić

- Šleperi su blokirali put od Vlaškog polja ka Beogradu, što je onemogućilo vozilu iz firme Lido d.o.o koja je zadužena za dostavljanje besplatnih obroka na punktove narodnih kuhinja, da prođe. Kombi vozilo je trebalo da dostavi 216 obroka na dva punkta na teritoriji GO Sopot, u predviđenom vremenu za podelu obroka, a to je u 9 i 30 časova, međutim korisnici su više od sat vremena po suncu čekali svoj obrok, skoro do 11 sati, kade je vozilo iz Lida uspelo da se probije do punktova - precizirao je Vesić. 

On je objasnio da Grad Beograd i Sekretarijat za socijalnu zaštitu obezbeđuju besplatne obroke na 53 distributivna punkta narodnih kuhinja u svih 17 gradskih opština, koji su teritorijalno raspoređeni tako da su dostupni i odgovaraju najvećem broju korisnika prava na besplatan obrok, kojih trenutno ima 12093.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Suzana

pre 5 godina

Zbog nevaspitanih i bahatih pojedinaca ispaštaju nedužni i bolesni ljudi!

Mikac

pre 5 godina

Niste u pravu , hrana nije stigla zbog blokade nego zbog nesposobne države i polcije da uhapsi desetak bahatih sileđija.

kontesanera

pre 5 godina

Protestanti su preterali jer su ostavili uboge i gladne ljude da gladuju.Ako se ovako nastavi, nekome će život biti ugrožen, stoga država i policija treba što pre da reaguju i uklone demonstrante sa puteva.

www

pre 5 godina

Ove sto prave haos i ugrozavaju druge treba pohapsiti, pa na cega ovo lici?

Dejan

pre 5 godina

Ova lakrdija od protesta mora pod hitno da prestane ljudi sa decom u kolima na ovoj temperaturi cekaju. Bolesni ne mogu do lekara. Ili da policija ovo resava ili ce mo mi obicni gradjani al to nece na dobro da izadje!

Slavica

pre 5 godina

Zna se sta se radi sa onima koji ugrozavaju saobracaj.

Mina

pre 5 godina

Vreme je da policija reaguje i da privede bahate protestantne.

Nena

pre 5 godina

Nadlezeni organi moraju reagovati jer ovo sto se desava je nedopustivo.

Jovica

pre 5 godina

Ološ maltretira običan narod, nemoćne i bolesne.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set