• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: urbanestrane.rs

15.06.2018

09:21

MUŠKARCI, ŠTA ČEKATE?! U Beogradu najmanje 96.674 DAMA NEMA PARTNERA!

Beograd

MUŠKARCI, ŠTA ČEKATE?! U Beogradu najmanje 96.674 DAMA NEMA PARTNERA!

Podeli vest

Iako se u proseku svake godine rodi 1,5 odsto više dečaka nego devojčica, glavni grad Srbije debelo kuburi sa muškarcima

Žene u Beogradu žive 77,5 godina i prosečno u svojoj penziji, prema uslovima za starosnu mogu da uživaju bar 15,5 godina.

Kod muškaraca je situacija mnogo lošija. Moraju da rade do 65 godine. A prosečno žive 72,6 godina. Što znači da oni u svojoj penziji uživaju tek 7,6 godina. Duplo manje od žena.

BEOGRAĐANKE NISU CVEĆKE, ali provincijalke su SODOMA I GOMORA!

Demografi i analitičari u šali kažu da je statistika kao bikini, pokazuje sve, a ništa ne otkriva. Iako se u proseku svake godine rodi više od 1,5 odsto dečaka, nego devojčica, glavni grad Srbije debelo kuburi sa muškarcima. Ako bi kroz suve brojke posmatrali prestonicu, otkrili bi da u Beogradu živi čak 96.674 žena više nego muškaraca. 

Prema podacima Sekretarijata za upravu - Sektora za statisku, dama ima 52,8 odsto, a pripadnika jačeg pola "samo" 47,2 procenta. Prema analizi ove referentne ustanove, a na osnovu reprezetativnog istraživanja iz 2016. godine, trenutno u Beogradu ima 1.724.000 duša. Od tog broja 910.337 pripadnica lepšeg pola i 813.663 muškaraca, piše blog Urbane strane. 

ISPOVEST BEOGRAĐANKE: Prevarila sam dečka pred drugaricom, čim smo se posvađale otrčala je do njega i sve mu ispričala!

U svojim godšnjacima, i istraživanjima, oni procenjuju da se savskom vodom svako jutro umije se bar 1, 8 miliona stanovnika, jer ima bar 75.000 onih koji nisu zvanično zavedeni. 

Prema rečima demografa dr Vladimira Nikitovića, ova disproporcija muškaraca i žena u praksi je lako objašnjiva. 

Na razliku broja muškaraca i žena utiče to što dame u proseku duže žive od mušakaraca. Međutim, veoma bitan faktor su migracije. Muškarci su ti koji se češće, u potrazi za poslom i boljim životom odluče da promene mesto prebivališta. U većem broju slučajeva idu u inostranstvo - objašnjva Nikitović za Urbane strane. 

Tanjug


žPrema rečima ovog stručnjaka Instituta za društvene nauke, značajan faktor koji utiče na disproporciju muškaraca i žena je i taj što mladići u većem broju umiru ili nasilno stradaju u mlađim godinama života. 

Prosečna starost žitelja prestonice je 41,2 godine. Kod dama krštenica je stara 42,6 godina, dok su muškarci, "mlađi" sa 39,7 godina u proseku. Po domaćinstvu imamo 2,7 članova. 

Statistika otkriva i porazne rezultate, prema kojima glavni grad Srbije u odnosu na živorođene i umrle, svakog meseca izgubi preko 600 stanovnika. Od januara do aprila 2018. godine u Beogradu je umrlo tačno 8.429 građana. U isto vreme rodilo se 5.882 beba. 

SRPKINJE ZGRĆU PARE NA PORNO SAJTOVIMA! U biznisu ćerke, mame, babe...

Ipak, za prethodnih deset godina, veštačkom migracijom iz unutrašnjosti, brojka žitelja glavnog grada se "pojačala" za preko 220.000 novih stanovnika. Interesantno, čak 35 odsto više žena nego muškaraca se doseli u prestonicu iz unutrašnjosti Srbije, BiH, Crne Gore. 

Kriza se oseća i u porodici. Tokom 2016. godine sklopljeno je 9.030 brakova. U isto vreme, razveo se 2.401 par. Neudato ili neoženjeno je 27 odsto populacije glavnog grada. 

Ovaj broj od 96.674 punoletnih dama bez partnera je daleko veći. Jer nema svaka žena i muškarac, po automatizmu, svog partnera. Ima i onih muškaraca koji vole druge muškarce, što je u većem broju nego kod dama, koje vole druge dame. 

Sve ove suve statističke brojke treba posmatrati sa rezervom. Dečaci i devojčice do 18 godina nisu ušli u ovo istraživanje.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Lala iz Banata

pre 5 godina

Тако је свуда... у Србији...! Поражавајуће...2,7 становника по домаћинству....?! Доказ су: Да ДРЖАВА не ради у ИНТЕРЕСУ НАЦИЈЕ...!! Остаћемо упамћени у ИСТОРИЈИ као једина држава у свету, која је систематски "радила" на уништавању своје ... - Нације...!!

pauna

pre 5 godina

dame ce u sve vecem broju biti same.mnogo su zahtevne.htele bi da uzivaju u luksuzu a da nista ne doprinesu tom zahtevu.nijednom jos nisam cula da neka devojka kaze imamo dve putne torbe i dve plate pa cemo zajedno steci imetak.o ne, one traze skupe izlaske,mondensko letovanje po mogucstvu negde na jahti.onda neka cekaju,a momci odose preko grane a nemice stabilne i realne,holandjanke,svedjanke takodje pa vidite ko dobija a ko gubi.u nemackoj ako sretnes devojku sa silkonskim atributima odmah znas da je srpkinja ili bosanka nemice prirodne i sa obe noge na zemlji.toliko za sada ,necu da spominjem zivot na splavovima postalo je degutantno.

Banjo

pre 5 godina

Stvar je i tome sto od tih 96000 dama vecina dosla u beograd i smatra sebe beogradjankama pa misle da su skuplje. Naravno ima izuzetaka.

Mikan

pre 5 godina

Demokratija je sve pokvarila.pola njih ce ostati usedelice

Pseudonim

pre 5 godina

Зато што су нафуране,зато су и саме ;)

nena

pre 5 godina

Ja sam majka sina koji ima 33 godine, sam je radi na radnom mestu gde je mobilan 24 casa.Pa sada vi meni kazite gde da nadje devojku koja bi pristala na jednu takvu vezu.Ja bih rado da postanem baka ali, gde u u ovom Beogradu da se stretnu dve srodne duse.Strasno je to sto su njihove mogucnosti kao sansa da dobijete na bingu ili bilo kojoj lutriji a godine im prolaze.Strasno.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!
Bože, ima li te?!

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!

Među žrtvama tragedije u Krokus siti holu bile su i sestre koje su preživele teroristički napad u Volgodonsku 16. septembra 1999. godine. Tada je porodica živela u Rostovskoj oblasti, a u blizini njihove kuće, teroristi su digli u vazduh kamion sa eksplozivom. Poginulo je 19 ljudi, a Tatjana i Ana Makarski su povređene, ali su preživele.

28.03.2024

20:45

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set